Milyen legyen a VV6?

2013. szeptember 30. 17:56

Sokan panaszkodtak a korábbi VV-k szereplőinek műveltségi szintjére, pszichés instabilitására.

2013. szeptember 30. 17:56
Nagy Gergő
Soulbook

„Zsolt Péter médiaszociológus kapott tavaly megbízást dr. Bodonovich Jenő média- és hírközlési biztostól egy, a Való Világ 5 befogadását, nézői attitűdjeit vizsgáló és műsorkészítőknek szóló nézői ajánlásokat összegyűjtő kutatás elvégzésére. (…)

A nézői ajánlások begyűjtése arra világított rá, hogy a VV5 leginkább elkötelezett nézői, különösen a gyerekek és az alacsonyabb társadalmi helyzetben lévő fiatalok körében gondolják, hogy a műsor úgy jó, ahogy van, a változtatás a szórakoztatás és az érdekesség rovására menne. A javaslatok egyik iránya pedig pont ezeket növelné, például azzal, hogy kizárólag a nézőkre bízná a párbajra való jelölést, vagy az egész műsorfolyam végére tolná a kiszavazást. Szívesen beköltöztetnének párokat, különböző társadalmi csoportok, foglalkozások képviselőit, idősebbeket, politikusokat, korábbi szériák nyerteseit. (…)

Sokan panaszkodtak a korábbi VV-k szereplőinek műveltségi szintjére, pszichés instabilitására, így értelemszerűen vetődött fel, hogy a beválogatásnál fokozottan kellene figyelni hasonló szempontokra, hogy a játékosok ne csak a szereplés lehetősége miatt, hanem valamilyen magukkal hozott adottságukban, tehetségükben már eleve tűnjenek ki az átlagból. Ha pedig bent vannak, akkor előnyükre változzanak, ne csak unatkozva »élvezzék« a luxuskörülményeket, hanem dolgozzanak, fejlődjenek. Ennek egyik szélsőséges megnyilvánulása volt az a javaslat, mely szerint plázacicákat kellene összegyűjteni és dolgoztatni a villában.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2013. október 02. 03:27
Én is a ne legyen pártján vagyok!
Soma
2013. október 02. 03:27
Lesz*rom kategória. Csak szavazgassanak, miközben Tél tábornok készül megfagyasztani egy csomó embert.
orion
2013. október 01. 13:13
No nézd csak!:)Egyetértést látok! :) Szerintem se legyen.
Wendriner
2013. október 01. 13:11
Semmilyen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!