El a kezekkel Selmeczi Gabriellától!

2013. augusztus 09. 20:29

Elegánsan át is léphetnénk a maffiabaloldal csahos szanomakutyáinak újabb karaktergyilkossági kísérlete fölött, de mégsem hagyjuk annyiban, mert magunk is Selmeczi Gabriella cipellőjében járunk.

2013. augusztus 09. 20:29
Uj Péter
444

„Hát nem-e büdös-e az, hogy van egy NAV-nak hívott Apehünk, amely minden háromforintos tartozásra lecsap, ha a döglött papagáj után nem fizeti be a özv. Horpacsek néni az áfát, akkor másnapra inkasszózzák az egész lépcsőházat Békásmegyeren, de bezzeg a képviselőnőasszonynak haja szála sem görbül hat éven át, nem is szólnak neki, amikor milliókkal tartozik. És persze pont Lockheed-botrányos, nyugdíjmentős Selmeczi. A képviselőnőasszony azt mondta annak idején, 2011-ben az újságírónak: vett egy ingatlant, illetékköteles, kért részletfizetést, de hat évig nem is válaszoltak, így nem is tudott arról, hogy tartozása van. Aha, persze – derpeg a Facebook népe, mer’ úgy van az, hogy az Apeh-Nav csak úgy nem szól. Hogy hagyja az állampolgárt ülni a milliókon.

És: tényleg úgy van.

Azt hiszem, ugyanabban a városban lakom, mint Selmeczi, ugyanahhoz az ApehNAV-igazgatósághoz tartozunk, én is várásoltam ingatlant 2005-ben, és… pontosan az történt, amit a képviselőnőasszony mondott.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dönci5
2013. augusztus 10. 14:35
Jól van Peti, de ettől azért még utálhatom?
peterd127
2013. augusztus 10. 12:07
liberó-ballerek hogy visszasírják a bokros-csomagot:) ilyen amikor az egybites szolgák várják vissza a gazdit
lutra
2013. augusztus 10. 09:21
Kilóg UP retkes-gombás lólába, mert honnan tudta meg a Blikk a Nagy Titkot? Selmeczi nyilvános vagyonnyilatkozatából, ahol évről-évre tisztességesen felvéste az adótartozását. Ki az a retardált balfácán, aki bemegy az adóhatósághoz, hogy "Már nagyon szeretnék fizetni!"? Azt a jellegzetes neolibbant aljas taktikát se felejtsük el, hogy UP sunyin elhallgatja, amit a Blikk korrekten leírt: a 2 milliós illetéktartozás 80%-át adótúlfizetésekkel tudtán kívül is rendezte Selmeczi. (Nekem sajnos nem felejtették el az illetéket kiróni, viszont megfelezték, és részletfizetést kaptam. Éljen a NAV!)
balbako_
2013. augusztus 10. 04:16
2005 ben ki volt kormányon?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!