Hogy veri meg így Gordonka és Attilácska Viktorkát?

2013. augusztus 27. 17:14

Nem is kell őket nagyon bántani, elég egy kis libajnaizás meg maffiabaloldalozás, oszt jónapot.

2013. augusztus 27. 17:14
Tóth Csaba Zsolt
HajduPress

„A savanyú szájízű választópolgár azt hinné, az úgynevezett ellenzéki erők csúcsékei már kitanulták a politikusi szakmát. Bajnai végtére is volt már miniszterelnök, Mesterházy sem számít új (kud)arcnak a magyar politikai élet tehéntrágyás hepehupáin. Szóval akár azt is lehetett hinni, hogy ezek aztán most jól kiegyeznek és összefognak azért, hogy legyőzzék a csúnya-rossz Orbán Viktor (Fid)eszét, természetszerűleg kizárólag az ország és az emberek érdekében. Ehelyett mi történik? Nevezettek lassan többet csesztetik egymást, mint a Felcsúti Főfejedelmet, marakodnak a homokozóban hagyott Kismagyarország-formán, mint a hülyegyerekek. Teszik mindezt ráadásul a nyilvánosság legteljesebb bevonásával, tévén üzengetnek a másiknak, mint Fekete Pákó a volt csajának, ráadásul eljátsszák a sértődöttet, mint Dombi Tibi a tizenegyest. Hol van már a politikai háttéralkuk aljas-mocskosul fantáziadús világa?


A Fidesz-vezérkar vélhetően meg jókat röhög: égetik ezek magukat maguktól is, nem is kell őket nagyon bántani, elég egy kis libajnaizás meg maffiabaloldalozás, oszt jónapot. Jövőre aztán ne rinyáljon senki: Bajnaiék meg Mesterházyék többet tesznek a Fidesz választási sikeréért, mint a pedagógus-béremelés meg a rezsicsökkentés együttvéve.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
enmar
2013. augusztus 27. 18:48
Kedves mekkede eszement tetv! Ezennel esedezem neked, eltekert nevem ne legyen eszement leveled felett! Nekem ez nem remekk! Szeretettel: Mekk Elek ezermester Edv! ill. Üdv!
enmar
2013. augusztus 27. 18:41
Hát, ezek vagytok ti, csabizsóti! Szerencsénkre.
balbako_
2013. augusztus 27. 18:16
És még azt sem tudják mit csinálnának hatalmon? Az amőba IQ- választóknak elég program az Orbánnak menni kell? Csak tájékoztatásul nekik 8 évig is ezt tudták csak kiizzadni, meg az országcsődöt.
kjkj945
2013. augusztus 27. 17:49
Már csak a puzsérke és győzikecskécske hiányzik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!