Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Tisztelt baloldaliak, tetszettek volna választást nyerni

2013. augusztus 15. 13:13

A baloldalnak megmaradt az a rossz internacionalista szokása, hogy kinéz magának egy óvónénit (Moszkva után Brüsszelt vagy Washingtont), hogy aztán mást se csináljon, csak lesse a szavát.

2013. augusztus 15. 13:13
Tompos Ádám
MNO

„A Bajnai-féle Haza és Haladás Egyesület alapító tagja úgy folytatja gondolatmenetét: – Hadd idézzem Hillary Clinton amerikai külügyminisztert, két évvel ezelőtti látogatása alkalmával a Fidesz-kormányra panaszkodtunk. Azt mondta: »Uraim, ha már egyszer szabad választásaik vannak, ahol minden párt szabadon mutathatja be programját, akkor ne panaszkodjanak, hanem nyerjék meg azokat.«

Haladjunk sorjában, kezdjük a panaszkodós résszel. Azt persze senki nem gondolja, hogy ha a magyar ugarra téved a mintademokrácia nagyasszonya, akkor a vendéglátó progresszív potentátok nekiugranának, és mondjuk WikiLeaks-részletekkel vagy Edward Snowden aranyköpéseivel szórakoztatják majd. Udvariasság és diplomácia is van a világon. Csak hát így nehéz lesz már kézzel-lábbal tiltakozni azon vádakkal szemben, mely szerint a baloldalnak megmaradt az a rossz internacionalista szokása, hogy kinéz magának egy óvónénit (Moszkva után Brüsszelt vagy Washingtont), hogy aztán mást se csináljon, csak lesse a szavát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
IgazságosIzomViktor.
2013. augusztus 16. 09:52
Brüsszel magától is látja mi folyik itt.Nem kell hozzá a hazai baloldal.Ebben egészen biztosan lehettek!Nem veszik be Orbán Tündérkerti csodatetteit.Mert nem is léteznek.Kell hozzá egy kis idő amig erre a Magyarok is rájönnek.Jelenleg az Únió Orbán egyetlen ellensúlya.Jövő tavaszig.Amikor megszűnik a 2/3 os többségük.
Kuruc ezredes
2013. augusztus 15. 17:14
Na most szívtam vissza mindent. Rohadtul nem lefutott még ez a jövő évi választás. Kedves libsik, mindössze annyi a dolgotok, hogy elkezditek nyomatni ezt! http://index.hu/belfold/2013/08/15/homofobia/ Fogadjátok meg a tanácsomat, és tódulni fognak a szavazatok!
odysseus
2013. augusztus 15. 16:33
De így részemről legalábbis nem. (és elővigyázatosságból gordon, együtt, mszp, lmp, stb. sem) Ez van.
kitiltott
2013. augusztus 15. 13:58
azok nevezik magukat demokratikus ellenzéknek akik a saját népükre lövettek csak azért mert nem szerette az öszödi beszéd "általuk" kiragadott részét.. hogy aszongya : "Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi. És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk, azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a kormányzást a végére. Semmit." vagy a másik kedvenc rész : "Tudom, hogy nekem ezt könnyű mondani. Tudom. Ne vágjátok mindig a képembe. De csak azért érdemes. Majdnem beledöglöttem, hogy másfél évig úgy kellett tenni, mint hogyha kormányoztunk volna. E helyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este. " na ezekután kiment a nép akinek hazudtak "reggel éjjel meg este" az utcára aki ezeket mondta a nagyaon nagyon nagy demokrata és nagyon nagyon nagy pártársai akik ezt végig hallgatták és tapsoltak a végén ..nem lemondtak és kiíratták az új választást hanem a népbe lövettek.. igaz csak a gumi lövedékre futotta de az volt bőven..meg kék víz is hogy előlehssen állítani mindenkit akinek nem tetszett hogy hazudtak reggel éjjel meg este ezért kiment tüntetni.. és amikor vége volt a tüntetésnek..minden vizes és kékhajú embert összszedtek és jól elverték őket mert mi az hogy nem szereti ha hazudnak "neki reggel éjjel meg este? ezeket akarjátok vissza tényleg? "van még kérdés Ildikó?"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!