Nuna, fütyi, kaki, Kasza

2013. augusztus 27. 11:01

Az, hogy a házigazda beszédhibájára építenek műsort – amivel képernyőre tökéletesen alkalmatlan –, jelzi, mennyire le van maradva nézettségi versenyben az RTL Klub hátát néző Tv2.

2013. augusztus 27. 11:01
Varga Attila
comment:com

„Az angolban van egy nagyszerű kifejezés, a trainwreck. Ezt akkor szokták használni, amikor az ember látja, hogy ami az orra előtt történik, az nagyon csúnya véget fog érni (szó szerint vonatszerencsétlenséget jelent), de egyszerűen képtelen levenni a szemét a látványról, földbe gyökerezett lábbal, tátott szájjal, kissé üveges szemekkel áll (vagy ül), és maximum annyit tud kinyögni, hogy, baszki, ezt nem gondolhatták komolyan. Na, a Super Tv2 Kasza! című új talkshow-jának premierje alatt pont így éreztem magam.

Az, hogy a tévé arra épít fel egy műsort, hogy annak házigazdája olyan beszédhibás, hogy képernyőre egyébként tökéletesen alkalmatlan, jelzi, mekkora szarban van a nézettségi versenyben az RTL Klub hátát néző Tv2. Kasza Tiborról mellesleg továbbra is az a véleményem, hogy kis adagban nemcsak elviselhető, de kifejezetten szórakoztató. Például a Nagy Duett zsűrijében, ahol a celebénekesek produkciója után volt 46 másodperce, hogy spontán(?) vicces legyen. Öniróniát sem nélkülöző beszólásokkal piszkálta a szereplőket, akik visszaszóltak, ő meg riposztolt, és jöhetett a következő zsűritag. (…)

Ez a műsor így életképtelen, nem csoda, hogy a saját gyártást (joggal) erőltető kertévés piacon nem az anyacsatornán került adásba, hanem a kistestvéren. Azt viszont ép ésszel felfogni sem tudom, hogy lehetett rábólintani a pilotra, miért nem volt valaki a Tv2-nél, aki odaállt volna a producerek elé, és azt mondta volna nekik, hogy ez egy kalap fos, és nincs az az isten, hogy adásba eresszem. Mindenki jobban járt volna.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2013. augusztus 28. 01:23
Sajnos ez így igaz! egyik ker. csatorna sem nézhető/TV2,RTL/ 100x ismételt gyenge minőségű és 100 éves filmek, TV2 híradója + veri a Kék Fényt!
Zsolt75
2013. augusztus 27. 21:25
Fos-fos." Abból - ha összeáll - még lehet szar..."
Wazze
2013. augusztus 27. 20:53
Szerintem pedig nem a beszédhiba a ciki a médiában, mert az természetes... Néhány ember így születik, így nő fel. Ez természetes. Lehet kezelni, javítani, egyes embereknél egész jó eredményeket elérni! Mégis sokkal többre becsülök egy becsületes, de (Isten bocsáss meg!!!) beszédhibás gazdálkodót, mint egy kikent- kifent, logopédustól logopédusig szaladó (persze továbbra is beszédhibás) hazug trógert, csak mert (férfi létére) több bránert szopott, így neki jutott a megtiszteltetés, hogy hazaáruló intelligens bugris legyen saját "só"- val az (szekt)ATV-n... A retek klub és a tel- aviv2 pedig ugyanaz a szenny! Hogy ezek éppen előzgetik egymást, az pedig a magyar emberek szégyene!... Fel kéne sóval hinteni mind2 helyét!... És azon forgatni a tulajdonosai összevagdosott testét...
luga
2013. augusztus 27. 20:52
Az összes többi műsor is "fos". Nézhetetlen a csatorna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!