Amnesztia a palesztin civileket gyilkoló izraeli terroristáknak?

2013. augusztus 02. 15:30

E rémtettek eltörpülnek a mellett az állami terrorizmus mellett, amit az izraeli katonaság hajt végre meghatározott időközönként a palesztinokkal szemben, hadművelet címén.

2013. augusztus 02. 15:30
Ordosz Műhely
Alfahír

Slomo Dvir 2002. augusztusában bombát helyezett el és robbantott fel egy palesztin lányiskola közvetlen közelében, Kelet-Jeruzsálemben. Most családtagjai azt mondják:
»Slomo megbánta bűnét, belátta, hogy az izraeli nép iránti szeretetét nem ilyen módon kell kifejeznie.« Elinor Butvika és Dennis Alhazov egy palesztin civilt löktek ki páncélozott katonai járművükből, majd keresztül hajtottak rajta.

A bebörtönzött zsidó terroristákat támogató csoport az előbbiek mellett a következők szabadon bocsátását kérte: Baruch Goldsteinét, aki 29 palesztint ölt meg és 125-öt megsebesített Hebronban egy barlangban 1994-ben, Eden Natan-Zadáét, aki négy arabot ölt meg és 12-őt megsebesített 2005-ben, és nem soroljuk tovább.

A rémtettek elkövetői maradjanak csak a börtönükben. Igaz, tetteik, legyenek bármilyen szörnyűségesek, eltörpülnek a mellett az állami terrorizmus mellett, amit az izraeli katonaság hajt végre meghatározott időközönként a palesztinokkal szemben, hadművelet címén.

Felettük ki ítélkezik?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vigyor
2013. augusztus 03. 08:17
Nem akarok abban állást foglalni, hogy melyikük a brutálisabb, abban viszont nagyjából biztos vagyok, hogy Izraelnek vissza kell húzódnia a határai közé, illetve ideje lenne, hogy legyenek határai végre...
ottapont
2013. augusztus 02. 21:26
http://www.youtube.com/watch?v=G_UBUkpSAZ8 Ez a palesztin apa felajánlotta az izraeli katonák által lelőtt kisfia szerveit zsidó gyerekeknek, akiknek ezzel az életét mentette meg. Ez se kis dolog! Számomra azonban nagyon tanulságosak voltak azok a reakciók amiket ennek az apának a látogatása kiváltott a megmentett zsidó gyerekek családjánál. Nagyon zavarban voltak,akadt aki kínjában felelősségre vonta a szerencsétlen palesztint miért nem ment már el hamarabb, miért tette ki a gyerekét ilyen veszélynek?! A férfi erre döbbenten motyogta "Hova mennék, ez a szülőföldem"... Keserves helyzet!
ottapont
2013. augusztus 02. 20:37
@kovacsjanos még nem volt? kár! :D
greg
2013. augusztus 02. 20:31
Amit izrael csinál az lenne a normális. Az idegeneket és betolakodókat, integrálhatatlanokat,irtani kell. Nálunk is lenne bőven fölös zsidó, cigány. Monokulti kell egy ország, egy nemzet azonos értékek mentén szervezödjön aki ezeket nem képes elfogadni az ne akarjon ott élni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!