Soha nem piszkítanék oda, ahol enni adtak

2013. július 21. 18:24

Van egy híres magyar tévés, ő például nem egyszer belerúgott a TV2-be, pedig egykor jó szerződéssel, jó fizetésért dolgozott itt.

2013. július 21. 18:24
Vujity Tvrtko
Facebook

„Sosem tudtam megérteni azokat, akik poncskondiázták a munkahelyüket, ahogy elhagyták azt. Van egy híres magyar tévés, ő például nem egyszer belerúgott a TV2-be, pedig egykor jó szerződéssel, jó fizetésért dolgozott itt. (…)

Szeretem a Naplót. Szenvedélyesen szeretem. Csapatra és családra leltem ebben a műsorban, mely szerintem Magyarország legjobb riportmagazinja, a benne dolgozó riporterek vasárnaponként a nézők igazi társai lettek. (…)

Vannak vitáink. Olykor komolyak is. Ugyanakkor ezeket mindig megoldjuk zárt ajtók mögött. Figyelek, figyelünk arra, hogy semmi negatív ne mehessen ki a szobából. Semmi olyan, ami ránk tartozik, másra nem.

Ezért is sajnálom a nagynevű kollégát, aki ma már inkább a politika felé kacsingat. Ha nagyon megbántanának vagy el kellene hagynom ezt a műsort és csatornát, történjék bármi is, én vennék egy-egy üveg bort a feletteseimnek, virágcsokrot az itt dolgozó hölgyeknek, egy rövid közleményben megköszönném az elmúlt több, mint másfél évtizedet, és így búcsúznék. Nem pedig köpködve arra a helyre, ahonnan a fizetésemet kapom, amely annyi lehetőséget adott nekem.

Mondom ezt úgy, hogy alig tévézem, mondom ezt úgy, hogy minden rendben és senki nem bánt, mondom ezt úgy, hogy voltak, vannak és nyilván lesznek is vitáim. Főleg szakmai viták. SOHA NEM PISZKÍTANÉK ODA, AHOL EGYKOR ENNI ADTAK! És tudok hálás lenni. És az is vagyok!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2013. augusztus 16. 14:41
A Magyar állam pénzén tanulhattál, enni adtak, felneveltek. Valahol kisiklottál, lettél az a moslékzabáló akivé váltál. Emlékszel még a Dúró Dórávak készített interjúdra? Igenis, belepiszkítasz a saját fészkedbe. Szebb Jövőt!
kamasuka
2013. július 24. 14:54
A Tv2ről mindig ez jut eszembe: http://imagerz.com/QE5DUEtvAwMCVwlMQgVQ
Wazze
2013. július 23. 19:14
Számtalanszor megtetted, Trutyika.
landrus
2013. július 23. 13:12
"Van egy híres magyar tévés," Miért? Van a magyar tévében nem magyar tévés is? Csak kérdezem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!