Miért kell Orbán Viktor vonagló lányait videózni?

2013. július 15. 10:45

Kinek mi köze hozzá, hogy miként buliznak Orbán Viktor lányai? Miért ne táncolhatna két fiúval két fiatal lány attól, hogy a kormányfő hozzátartozója?

2013. július 15. 10:45
Tóth Csaba Zsolt
HajduPress

„Az amúgy jól összerakott 444.hu stábja beröffent a VIP-be a Balaton Soundon, és levideózta Orbán Viktor lányait, amint két sráccal – idézzük – szendvicsben táncikálnak, vagyis ritmusosan vonaglanak a zenére. A miniszterelnök helyében én durván felcseszném az agyam, maguk a fiatal hölgyek, Ráhel és Sára is meglehetősen idegesen reagálták le a paparazzi-jelenség miatt, partnereik próbálták kézzel eltakarni a kilátást.

Érthető: kinek mi köze hozzá, hogy miként buliznak Orbán Viktor lányai? Miért ne táncolhatna két fiúval két fiatal lány attól, hogy a kormányfő hozzátartozója? Miért gondolták a tisztelt kollégák, hogy ez a nyilvánosságra tartozik? Mi vastag pöcörőt lehet csinálni még a Balaton Soundon, mint erre a tucc-tucccra vonaglani? Mit kellett volna tenni az Orbán-csajoknak? (…)

De hogy ne minden Orbánékról szóljon: a 444 akrobatái lefotózták az újságíró Fiala Jánost is, amint – ittasan vagy nem – a földön fekve alszik. Alvó embert fényképezni tényleg nem elegáns, az ugyanis ki van szolgáltatva: bunkóság, na.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szalámis hegedű
2013. július 26. 23:35
Kit érdekel egy elmebeteg két süldő lányának ízléstelen vonaglása a prájdon?
august
2013. július 24. 08:46
A Miniszterelnök felesége és gyermekei nem magán személyek! Max otthon! First Lady...mond valamit?? ------ Mondd csak, ismered a Horn családot, Medgyessyét, vagy a Gyurcsány ifjakat? Netán tudsz Bajnai úr feleségeiről, azok családjáról? Lotyózták-e valamelyik gyerekét? A komcsinál undorítóbb fajta nincs a világon, most kéne az EU biztost idehozni, hogy tanuljon egy kicsit a diktatúráról, a nagy cenzúráról, meg a sajtóelnyomásról.. A keves kritikusoknak odaadjuk pár hónapra az ellenzéki médiát, hogy fogalmuk legyen arról, hogy mit is jelentenek ezek a szavak,- diktatúra, és cenzúra.. Ha majd az ottani közjogi méltóságokat, államfőt, és családját lebüdösbunkózzák, narkós lotyóknak neveznék gyerekeiket, az után alkothatnának véleményt a Magyar közállapotokról.. Szalagcímbe hoznák, hogy a trónörökös ellése következik...
elfelejtette
2013. július 17. 21:18
"Miért ne táncolhatna két fiúval két fiatal lány attól, hogy a kormányfő hozzátartozója?" Két nővel kellett volna táncolniuk, így nem elég prájdos.
BőröndÖdön
2013. július 16. 08:39
A baltás az ország problémája,a lányai azt csinálnak,amit akarnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!