Mi a büdös francot csináljak a gyerekkel a trafiknál?

2013. július 02. 12:34

Megy a paraszt az utcán a gyermekével (gyermekeivel), észleli, hogy fogytán a cigije.

2013. július 02. 12:34
Tóth Csaba Zsolt
HajduPress

„Na akkor megint trafik. Hagyjuk most a mutyit, a pénzt, azt a bizonyára a nemzeti együttműködésből fakadó elvet, hogy a gazdag legyen még gazdagabb, a nem gazdag meg nézegesse a rezsicsökkentését. Sőt, hagyjuk a politikát, hagyjuk a kormányt. Koncentráljunk csak és kizárólag a baromságra. A hülyeségre. Az idiotizmusra. Az életszerűtlenségre.

Az van ugyebár, hogy gyereket állítólag nem lehet bevinni a Nemzeti DohányBótba. Illetve be lehet vinni, csak amíg bent van a sarj, addig nem lehet kiszolgálni dohányárut, ami azért nem kis probléma, mert a Bót elvileg erre hivatott, erre van kitalálva, létének ez lenne az egyetlen értelme. Hogy dohányárut lehessen ott vásárolni. De nem lehet, ha betéved egy kiskorú. Nézzük a szitut élesben: megy a paraszt az utcán a gyermekével (gyermekeivel), észleli, hogy fogytán a cigije. Na, gondolja, bemegyünk a DohányBótba, vásárolunk kb. 1 darab ezresért pontosan 1 doboz cigarettát. Durván drága, de most ebben ne menjünk bele, feltételezzük, hogy fizetés után 1 nappal vagyunk, van zseton, nincs gond. Szóval a paraszt a gyerekkel betér a pályázaton jól szereplő tulajdonos Bótjába (garázsába, kamrájába, stb.), mire ugyebár a törvénytisztelő, és főleg a büntetéstől rettegő eladó rögtön a pofájába vágja, hogy azonnal tüntesse el a purgyét, mert az különben nyilvánvalóan sokkot fog kapni, rosszat fog álmodni, megáll a fejlődésben, és ami a legfontosabb, kapásból rászokik a bagóra, amely természetesen a halálát okozza majd.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Toportyán tiszteletes
2013. július 02. 17:33
10-ből 8-an már azt kérdezik,ki volt az a marha aki ezt az egészet kitalálta?!Jól maga alá vágott a szerencsétlen narancsmaffia, átvert mindenkit a hódmezei dohánymaffia,még a NER is bekajálta!Ma már tisztán látható pár felkapaszkodott szociopata újgazdag,simicska,nyerges,csányi...és külföldi multik csicskája a magyar kormányzat!
BőröndÖdön
2013. július 02. 16:01
Mindenre ezek az istenek sem gondolhattak...
tevevanegypupu
2013. július 02. 15:49
Kenytelen vagyok egyeterteni. Mar azt iszonyu baromsagnak tartom, hogy a nemzeti dohanyarudakat le kell sotetiteni, nem lathat be az ember a kis lyukba vagy tagas terembe, ahol mindenki tudja, hogy dohanyfeleseget arulnak. Aztan a masik baromsag, hogy gyerek nem vehet cigarettat oregapjanak, apjanak, a szomszed bacsinak vagy annak aki megkeri ra. Tiz eves koromtol vettem nagypapaimnak mindennemu dohanyféleseget, melleje mindig kaptam valami csokit ajandekba..imadtam a kis trafikok illatat az oregurakat akik ott trecseltek benne, a trafikos bacsit vagy nenkit akivel lehetett beszelgetni..Aki ra akar szokni a cigarettara az raszokik, aki meg nem, az kiloszam veheti, akkor sem fog. Hulyeseg az egesz ugy ahogy van..ideertve a nemzeti dohanyboltokat a 18-as karikaval egyetemben, a ragasztopapiros befedesig..
Hulló Csillag
2013. július 02. 14:47
Minden libsi szívjon füvet vagy f.szt,úgy is meg vagytok értük bolondulva,akkor nem csipogtok a trafik miatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!