A Sound az új Sziget?

2013. július 15. 13:25

Amíg tavaly még csak a jegyek alig öt százalékát adták el Nyugat-Európában, addig idén minden negyedik bérletes belga, francia, német vagy holland volt.

2013. július 15. 13:25
Szabó Zoltán
Index

„Amíg tavaly a Balaton Sound még úgy nézett ki, mint a Bed Beach viszkikóla akciók idején, addig idén már kicsit a Kazinczy utcára hasonlított: vidám magyarok buliztak brit legénybúcsúsokkal és francia bulituristákkal. Pedig azért a fesztivál törzsközönségét elég jól meghatározza, hogy Armin Van Buuren olyan egyszerű, mint egy polifonikus csengőhang, Afrojack pedig egyenesen olyan, mint egy bekatizott Cintula, aki az se tudja, hogy céges partin, vagy egy orosz milliomos szülinapján nyomta-e be éppen a play-gombot.

De a magyar rögvalóság kicsit halkabb lett idén a Soundon: és, hogy ehhez azért van közük a külföldieknek, azt jól mutatja, hogy a VIP-ra mindez semmit nem hatott: ott kis magyar oligarchák smároltak Dubait megjárt playmate-ekkel, miközben megfáradt valóságshow-sztárok rendelték a lebarterezett ingyenkoktélokat.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szervtolvaj
2013. július 17. 12:26
Szóval azért, mert idejön néhány proligyerek nyugatról és beb*szva vartyog valamit hollandul/flamandul/németül és táncol az asztalon, meg lehet kapni kék és zöld bogyót, máris rózsaszínűbb és ájrópaibb minden. Micsoda vaslogika, kedves cikkíró! Aztak*rvaéletbe... :)
Berecskereki
2013. július 17. 12:26
Valószínű azért "idén minden negyedik bérletes belga, francia, német vagy holland volt.", mert Magyarország nem biztonságos. ;-)
Autofocus
2013. július 17. 12:25
Ez az egész sound és a közönsége egy szánalmasan túlértékelt, látszólag vidám, de valójában nagyon szomorú fesztivál. Mert lássuk be: minden a csajozással (lányoknak a pasizással) van eladva ott, pedig mégis ezernyi jobb és élvezetesebb módja van a nőzésnek mint idegesítő tuctucra jókedvet színlelve részévé lenni egy olyan tömegnek, amely felvállaltan a legkisebb kulturális közös nevező mentén áll össze. A Balaton is jobbat érdemel, a srácok is, csak hát elég töketlenek ahhoz, hogy engedjék, a jó seggű, de legegyszerűbb lányok ízlése határozza meg a mindennapjaikat.
Zanzi bár
2013. július 17. 12:25
"kápszer"? Kábszer! Kevered a táppal, amit gyerekkorodban kaptál.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!