Semjén: A nem szolidáris szolgáltatók akár el is mehetnek

2013. július 01. 11:52

Semjén Zsolt szerint azok a szolgáltatók, amelyek nem értenek egyet a szolidaritás elve alapján kimunkált feltételekkel, „akár el is mehetnek” az országból. A miniszterelnök-helyettes ezt a rezsicsökkentéssel kapcsolatban nyilatkozta a Heves Megyei Hírlapnak.

2013. július 01. 11:52

A lap hétfői számában megjelent interjúban a miniszterelnök-helyettes egyebek mellett arról beszélt, hogy az érintett multinacionális cégek sajnálják az extraprofitjukat, de „el kell fogadniuk, hogy a magyar kormány számára viszont a magyar emberek érdeke az első”. Közlése szerint „nem tűrhető, hogy a nagy cégek többet kaszálnak itt, mint Nyugat-Európában vagy a szomszédos országokban”.

Semjén Zsolt úgy fogalmazott: „aki a szolidaritás elve szerint elvárható feltételekkel nem ért egyet, az akár el is mehet innen”. A hatvani látogatása során a megyei lapnak nyilatkozó miniszterelnök-helyettes megerősítette, hogy lesz harmadik üteme a rezsicsökkentésnek, mert a kormány filozófiája a szolgáltatásoknál nem piac-, hanem szolidaritás központú.

Semjén Zsolt a Hatvanban épülő vadászati múzeumról szólva elmondta, a város ideális helyszíne lesz az intézménynek, hiszen nincs messze a fővárostól, a település pedig ezer szállal kötődik a vadászathoz.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2013. július 01. 23:01
Teljesen egyet értek Semjén Zsolttal.. elég volt a nép nyúzásból..
tabakur
2013. július 01. 22:41
Sztem megvárják a választásokat és ha nyer a Fidesz elmennek.Csak akkor kit fej meg a kedves kormány? Az MVM-et vagy adó formájában az embereket. Biztos nem energia adónak fogják nevezni hanem mondjuk, környezetvédelmi adó lesz a neve.
hümmögő
2013. július 01. 20:36
Tömjénnek üzenem! Akinek nem tetszik az ellenzék, vagy a modern gazdaság, az elmehet keletre lovagolni! Hm!
Elinor Yosef
2013. július 01. 19:39
Kedves Zsóti, remélem a Berettád nem multinacionális ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!