5+1 jelölt az ellenzéki összefogás élére

2013. július 17. 11:55

Felmerül tehát a kérdés: ki lenne az Nagy Ellenzéki Összeműködés miniszterelnöke? Nekünk van pár tippünk.

2013. július 17. 11:55
Pintér Bence
Alternatíva

Megegyezett a jelöltállítás és a leendő kormányprogram alapjaiban az MSZP és az Együtt-PM. Most már csak két dologra van szükségük: egy normálisan kommunikálható névre, valamint egy vállalható miniszterelnök-jelöltre. Bajnai Gordont már Török Gábor is temeti, Mesterházy Attila meg olyan hihetetlenül unalmas, hogy hirtelen csak egy Jóbarátok-ismétléshez tudnánk hasonlítani - már ha lenne az MSZP elnökében bármi humoros. Felmerül tehát a kérdés: ki lenne az Nagy Ellenzéki Összeműködés miniszterelnöke? Nekünk van pár tippünk.

1. Schmuck Andor

Bolondulnak érte a nők, imádják a nagymamák és már megjelenésével is erőt sugároz: kell ennél több? Kell! Hiszen még énekelni is tud! Az MSZDP elnökénél keresve sem találhatnak jobbat az ellenzéki összefogás boszorkánykonyhájának spindoctorai.

2. Vadai Ágnes

Női miniszterelnök? Női miniszterelnök! Az Orbán-rezsim kemény hangú kritikusa, Gyurcsány Ferenc legközelebbi harcostársa, a kérlelhetetlen amazon: egy erős női kéz talán rendbe tehetne végre lángoktól ölelt kis országunkat.

3. Dániel Péter

Szerintünk karizmatikus.

4. Szegedi Csanád

Végre valaki, aki egyaránt elfogadható a New York-Tel Aviv, és a Gyöngyöspata-Ópusztaszer tengelyen is! A Holokausztot mostanában megismerő ex-jobbikos zsidó politikus talán az egyetlen, aki megszólíthatja a radikális oldalra tévelyedett báránykákat.

5. Gyurcsány Ferenc macskája

Most őszintén: ki ne szavazna egy macskára? A mi voksunkat biztosan megkapná a szürke kiskedvenc, aki békésen tűrte, hogy gazdája felhasználja egyik közösségi médiás haknijához. Még egy kicsit el is határolódik tőle. Gyurcsány Ferenc macskája az elmúlt években nyilván ellesett egy-két fogást a volt miniszterelnöktől, és szinte biztosak vagyunk benne, hogy nem lenne rosszabb miniszterelnöke ennek az országnak, mint bárki más.

+1. Orbán Viktor

Teljesen egyértelmű: Magyarországot meg kell védeni a Bajnai-Tavares Szövetség rezsicsökkentés-ellenes magatartás tanúsító vámpírjaival szemben. A miniszterelnöknek kötelessége saját kezűleg győzelemre vezetni az ellenzéket.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agnieszka
2013. július 17. 17:46
Az "amerikás zsidóknak" fogalmuk sem volt Bajnai Hajdu-Bét-es viselt dolgairól. A kijátszott termelőknek az utólsó csepp a pohárban az ÁFA befizetés volt, ha lett volna tisztesség ebben a bagázsban, zsebből befizetik, grátisz, a békesség kedvéért, a gazdák helyett. Így viszont Bajnai megyeszerte persona non grata, nem tudom, mit gondolt, h. ez el fog menni. Szerintem rosszul gondolta, mint azt is, h. a Fidesz-ből kiábrándultaknak hívó szó lesz a Kuncze és tsai.
IgazságosIzomViktor.
2013. július 17. 15:25
Ez mekkora ötlet!!!Orbánt az ellenzék vezetésére!!Úgy össze lennének zavarva,hogy ez most mi vagy hogyan,vagy miért?:-).Tetszik !!
Justicia
2013. július 17. 13:25
Érdemi hír hiányában megy az erőlködés. Javaslom, hogy kalapból húzzanak az aspiránsok.
pemetecukor
2013. július 17. 13:13
A szerző végzetes tévedésben van, hiszen Gyurcsány Ferenc macskája luzer, /nem beszélve a többi jelöltről/ de TOTO kutya az igen, neki már nemzetközi tapasztalata is van, hiszen részt vett a Putyinnal való találkozón, sőt Putyin meg is simogatta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!