A nyerőgépek lenyúlása

2013. július 17. 16:34

Vagy pártközeli figurák, vagy azok strómanjai fognak kaszálni, ők nyithatnak majd kaszinót a magyar vidéken.

2013. július 17. 16:34
narancsblog
Magyar Narancs

„Lázár bizonyítékok nélküli vádbeszédkor 2010-et írunk, ekkor még a nyerőgépek országszerte működnek. Ám – hogy röpül az idő – két év múlva már csak két pesti, illetve egy soproni kaszinóban lehet ilyen mütyürrel játszani. A többit elvitték a búsba, a redőnyt lehúzták. Azaz előbb kriminalizálással besározták, aztán a kellő törvények megalkotásával bezúzták a játszóteret. Mert nem az övék volt. Eddig: a Népszabadság hétfői információja szerint hamarosan tíz vidéki kaszinóra írhatnak ki zártkörű, meghívásos pályázatot, ahol a sok csuda dolog mellett lehet majd nyerőgépekkel is játszani. A trafikpályázatok körmükre égése után nyilván be vannak tojva, ezért kell a zártkörű pályázat, nehogy legyen már egy újabb botrány, még csak az hiányozna. Nemcsak a koreográfia hasonlít a trafikmutyihoz, de a színjátékban feltűnő gyilkos is, ahogy az sem kétséges, hogy mi lesz itt: vagy pártközeli figurák, vagy azok strómanjai fognak kaszálni, ők nyithatnak majd kaszinót a magyar vidéken. (...)

A társadalmi probléma kezeléséről, több tízezer ember játékfüggőségéről és drámájáról pedig továbbra se beszél senki.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!