A KDNP és a magyar foci

2013. július 19. 17:32

Ugye mennyivel más lenne, ha az LMBT-kedvezményt rózsaszín bérletnek vagy melegjegynek neveznék el?

2013. július 19. 17:32
narancsblog
Magyar Narancs

„Azt írják közleményükben, hogy a párt »mély megdöbbenéssel vette tudomásul az Egyenlő Bánásmód Hatósága előtt megkötött egyezséget az MLSZ és a Háttértársaság a Melegekért nevű jogvédő szervezet között. A megállapodás értelmében az eddigi hagyományos családi jegyeket és az ezzel járó kedvezményeket az azonos nemű párok is igénybe vehetik. Félreértés ne essék, nem az aggasztó, hogy többen juthatnak olcsóbban a focilelátókra, hanem azt az irányvonalat kérdőjelezzük meg, amely a hagyományos és természetes (férfi-nő) családmodellt próbálja kiszélesíteni.«

Ezek szerint nem azzal van a baj, hogy azonos nemű párok meccsre járnak, nem is azzal, hogy olcsóbban szerezhetnek zsugát (arra azért kíváncsiak lennénk, hányan veszik igénybe ezt a lehetőséget), hanem a bónusz neve. Ugye mennyivel más lenne, ha az LMBT-kedvezményt rózsaszín bérletnek vagy melegjegynek neveznék el, az meg még másabb, ha kizárólag regisztráltaknak adnák, a neveket pedig a Magyar Nemzet hozná a címlapon? Vagy inkább a Heti Válasz, amely legutóbbi címlapjára azt írta, hogy a többség jogait veszélyeztetik a homoszexuális mozgalmak? Akkor biztosan nem lenne megdöbbenés, épp ellenkezőleg.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaktuszvirág
2013. július 21. 10:30
Ha valaki buzijegyet akar venni a meccsre,ahhoz kell buziigazolvány?
fogd a pénzt és kuss
2013. július 21. 08:35
már megnt a buzik.
kuwiq
2013. július 20. 17:53
Érdekes lesz, amikor az ultrák párosával sorba állva a buzijegyeket veszik, mert az olcsóbb.... Kiderül, hogy a meccsekre csupa buzi jár...
0bsitos
2013. július 19. 22:52
Maccabi USA/Building Jewish Pride...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!