Béke a Közel-Keleten? Ugyan már!

2013. július 25. 10:32

Izrael minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy a megállapodás ne jöjjön létre.

2013. július 25. 10:32
Alfahír
Ordosz műhely

„A térségben egyetlen ország rendelkezik atomfegyverrel, Izrael, amely minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy a megállapodás ne jöjjön létre.

Az izraeli álláspont eleve hazugságra épül, mivel a zsidó ország hivatalosan tagadja az atomfegyvereinek meglétét, míg Irán-ellenes politikája arra a hamis vádra épül, hogy Irán azon igyekszik, hogy nukleáris robbanóanyagot állítson elő.

Ezért amennyiben az arab országoknak sikerülne megvalósítani álmukat, az végzetes lenne a jelenlegi zsidó vezetésre nézve. Az esteleges Irán elleni katonai lépésnek nem lenne indoka, míg hivatalosan be kellene ismernie atomarzenálja létét, és annak felügyeletét a NAÜ-re kellene bíznia.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2013. július 25. 17:04
"...tehát nettó náci állam. Természetesen Izraelről van szó." ÉS természetesen az egyetlen demokratikus állam a Közel-Keleten! gratula. Ki hiszi el?
FOB
2013. július 25. 12:01
Óh, hogy a muszlim országok mennyit törték magukat a békééert 1947 óta!
Viator
2013. július 25. 11:33
Hozzátehetjük, hogy a térségben egyetlen olyan ország van, mely faji alapon megkülönbözteti az állampolgárait, az alsóbbrendűnek tekintetteket pedig szögesdróttal és magas betonfalakkal övezett gettóba zárja, a földjeiket elveszi, tehát nettó náci állam. Természetesen Izraelről van szó.
kuwiq
2013. július 25. 11:26
Arrafelé akkor volt nyugi, amikor jött valaki és rendet csinált. De a helyi erők sosem bírták túl sokáig elviselni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!