Zsigó megérti, hogy a tanárok elégedetlenek

2013. június 03. 14:29

Zsigó Róbert szerint az Európai Unió nyomást akar gyakorolni Magyarországra, e tekintetben szerinte kilóg a lóláb.

2013. június 03. 14:29

Remélem, az idei esztendőben jön a pedagógus-életpályamodell – jelentette ki Zsigó Róbert az ATV Start-ban. A Fidesz szóvivője ugyanakkor megérti, ha a tanárok elégedetlenek, hiszen „minden változásban vannak bizonytalanságok és kicsit félnek a benne lévők”. Zsigó úgy gondolja, a Fidesz a közoktatásban végrehajtott változásokkal azt igyekezett elérni, hogy „bárhol éljen egy tehetséges gyermek, azonos esélye legyen, hogy akár egyetemre eljusson”. Zsigó türelemre intett: nincs szükség szerinte arra, hogy a pedagógusok megosszák a tanárokat és hogy a Hallgatói Hálózat aktivistái betörjenek az Emmi épületébe.

Hajdú-Bét-ügyben a Bajnai Gordon által fejelentett Zsigó úgy gondolja: választ kell adni arra a kérdésre, hogy 2003 december 8-án a Hajdú-Bét miért adott 125 millió forint hitelt annak a Wallis-nak, „amit Bajnai vezetett és aminek nem voltak anyagi problémái”. Ha volt 125 millió forint, miért nem a gazdákat fizették ki? – tette fel a kérdést Zsigó Róbert. A szóvivő elmondta: azért nem három éve próbálták megsegíteni a gazdákat, mert „amikor Bajnai átadta a kormányzást, hét százalék volt a költségvetési hiány és képtelenek voltunk arra, hogy kártalanítsuk a gazdákat”.

Zsigó úgy látja, Magyarország sokkal jobban teljesít több uniós országnál, mégis nyomást gyakorolnak az országra, „ajánlásokat tesznek, hogy vonjuk vissza a rezsicsökkentést”. A Fidesz szóvivője szerint „kilóg a lóláb” és ez nem mond ellent szerinte Mesterházy Attilának, „aki számít nemzetközi nyomásgyakorlásra a következő választásokon”.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
=nessuno=
2013. június 04. 00:17
A főnök ügyel rá, hogy mindenki lejárassa magát a frakcióban....:D:D
dobzselaci
2013. június 04. 00:04
Szíjjártó és Selmeczi szerelemgyereke. Kurvára mindegy, hogy melyiktől örökölte az eszét, és melyiktől a szépségét :)
heep
2013. június 03. 19:36
" hogy a pedagógusok megosszák a tanárokat" Biztos bennem van a hiba, de ezt nagyon nem értem. Mi a faxot akart ezzel mondani?
trabantkombi
2013. június 03. 18:02
A kormány és a fidesz szóvivője tényleg csak aljas patkány gerinctelen hazug takony lehet? Van egy ilyen szűrőjük, vagy mi? Ez a legaljasabb hazug mocskos komcsi rendszer, amit ember kitalálhat. Csak a trafidesz! 2014!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!