Munkával szavazatot szerezni menő

2013. június 12. 13:00

Bár az összes politikusunk olyan lenne, hogy homokzsákpakolással akarna szavazatokhoz jutni.

2013. június 12. 13:00
Szolomayer Balázs
Kerdem

„Szalai Ervin a Publius blogon reagált hétfői írásunkra. Válaszunk: szerintünk továbbra is ciki a Milla borítóképe, az pedig hogy egy politikus (árvízi) munkával akar szavazatokat szerezni kifejezetten menő. (...)

De. Ezeken túlmenően, ha van állítás, amit Szalai Ervin cikkében nem értek az a következő: »már tényleg kezdjük el méricskélni, kinek milyen hosszú is volt a lapátnyele, hányat posztolt«. Szerintem – és úgy általában itt a nagy nemzeti ároknak ennek a partján – a munka igenis mérhető. És igen is abban mérhető, hogy ki hány homokzsákot pakolt, ki hányat lapátolt, ki mennyire érezte szükségét az adott szituációban, hogy segítsen. Mindjárt el is mondom hogy hogyan. Aki kétszer volt kint a gáton, az jobban teljesített, mint aki egyszer. Aki két homokzsákot töltött meg, az jobban teljesített, mint aki egyet. Nagyjából ennyi. Nem túl bonyolult. Utána azon lamentálni, hogy »fújj ezek a politikusok ebből is szavazatokat akarnak szerezni«, hát elég uncsi értelmiségi duma. Erre az tudom mondani, hogy igen? Hát bár az összes politikusunk olyan lenne, hogy homokzsákpakolással akarna szavazatokhoz jutni. Ugyanis munkával szavazathoz jutni szerintem menő, de persze én csak egy a »szenzációhajhász világtól megcsömörlött konzervatív« vagyok. Nem pedig egy igazi értelmiségi, aki Captain Hindsight módjára mindig mindent jobban tud.

Külön köszönet egyben is Lakner Dávidnak, aki a blogszféra Török Gáboraként szintén igazságot tett!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2013. június 12. 18:39
Nagy barom az, aki azért szavaz valakire, mert ennyiszer, vagy annyiszor látta a gáton! Ha valaki alkalmatlan arra, hogy képviselje a nemzetet (a magyart), akkor hiába lapátolt a gáton éjjel-nappal (parasztvakításként), attól még nem lesz alkalmasabb. Az is előfordulhat, hogy azért serénykedett a gáton, hogy feledtesse, a politikusi baromságait, vagy aljasságait. Amnéziásoknál talán, nyerő is ez a taktika.
IgazságosIzomViktor.
2013. június 12. 16:27
Honnan tetszett azt a baromságot venni hogy Orbán dolgozott a gátakon.Arról szó se volt.Csak arról,hogy mindenhova odatrappolt és pózolt a kamerák előtt,mutogatva a vízre.Fölemelt 2 zsákot oszt jónapot.Rohant a következő fotóhelyszínre.Nem is beszélve az óránkénti egyenes adásban leadott élő sajtókonferenciáiról(mind a 4 műsort megszakították,újabban már csak 2t,rájöttek hogy hangyányi túlzásba estek).Tehát Orbánnak köze se volt a gáton végzett munkához,még mielőtt ezt tetszene terjeszteni.
*ufó*
2013. június 12. 15:35
'Ugyanis munkával szavazathoz jutni szerintem menő, szerintem is kérdés mit nevezünk munkának a gátakon levésen kívül ? alkotmány toldása-foldása ? trafik-mutyi ? kultúrkampf ? ... lehetne hasznos (az egész társadalom számára) dolgokon is munkálkodni, hadd segítsek: 1millió munkahely, 2 hét alatt rend, kommunisták elszámoltatása ...
next mindig élni fog 7
2013. június 12. 14:02
Ezt az ökörséget meg honnan szerezted? " Aki kétszer volt kint a gáton, az jobban teljesített, mint aki egyszer." Matematikailag így van, de a minőséget ne keverjük a mennyiséggel! T. Író! Neked is ajánlom ezt, mert benne van minden az általad úgy szeretett politikusokról! https://www.youtube.com/watch?v=D4-Mli0G4ZI Hm!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!