Egyszer Horn Gyula elküldött a kurva anyámba

2013. június 19. 23:16

Pintér Dezső reggel 4:15 kor kezembe nyomott egy MTI hírt és azt kérte, azonnal hívjam fel Hornt, és telefoninterjúban reagáltassam a hírre.

2013. június 19. 23:16
Sváby András
Facebook

Egyszer Horn Gyula elküldött a kurva anyámba. Így szó szerint.

1992 ben történt mindez (ugye akkor az MDF kormányzott, Horn a külügyi bizottság elnöke volt) , én gyakornok-asszisztens a Reggeli Krónikában a Kossuthon. Pintér Dezső volt a szerkesztő-műsorvezető, reggel 4:15 kor kezembe nyomott egy MTI hírt, amelyben Csóti György (azt hiszem MDF-es alelnök volt ugyanabban a bizottságban) mondott valamit Hornra. Dezső azt kérte azonnal hívjam fel Hornt és telefoninterjúban reagáltassam a hírre.

Mégegyszer írom, reggeli negyed öt volt. Felhívtam az otthoni telefonján (mobil ugye nem volt akkor) ő vette fel, bemutatkoztam, mondtam a nevem és hogy milyen ügyben zavarom mire ő ezt üvöltötte a telefonba, emlékszem minden szavára: „MENJEN MAGA A KURVA ANYJÁBA, MIT KÉPZEL, ITT GYEREKEK ALSZANAK” és lecsapta a telefont. Dezsőnek jelentettem, hogy Horn elküldött a kurva anyámba, jól kiröhögött mindenki, én rohadt kínosan éreztem magam, ám egyszer csak megcsörrent a szerkesztőségi telefon. A gépírónő vette fel, letakarta a beszélőt és súgta, hogy a Horn Gyula engem keres. Visszahívott. Ennyit mondott: „Bocsánatot szeretnék kérni magától az iménti hangnemért, szívesen reagálok a hírre!” Az interjú kb 5 ször ment le aznap reggel a Reggeli Krónikában, az egészes hírekben hosszabb, a feles hírekben rövidebb verzióban. Sok más közvetlen személyes emlékem nincs róla, de ezt a sztorit szeretem mesélni. Bocsánatot kért, baromi jól esett akkor :)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1000bocs
2014. március 16. 20:51
Miért? Horn még anno '56 után átesett életének azon szakaszán, amikor agresszíven, verve, üvötlve, gyűlölve és haragját kiélve épített hatalmat. Azért, mert később erre már nem volt szüksége, és a hernyóból européer politikus és demokrata csúfság vált, mitől negligálná a "harcos éveket"? Ha csak egy embernek rugdosta a tökeit '56 után, ha csak egy kézre sújtott kalapáccsal, ha csak egy fogsort vert volna ki, más akkor is messze görényebb Orbánnál, aki ezeket nem tette a hatalomért. És azért Horn évekig nyomta ezt az ipart, "érdemeire való tekintettel" elég magasra jutott...nem csak egy fogsor volt az, ebben biztos lehetsz. Mielőtt annyira gerincesenk állítod be, gondolj bele ha rajtad gyakorolta volna az "érdemeit", akkor is ennyire szeretnéd?
szalámis hegedű
2013. július 26. 23:26
Orbánnal ez nem fordulhatna elő, ő ugyanis nem tudja kezelni a mobiltelefont, hülye hozzá.
locsaba
2013. június 30. 21:55
Meg pufajkás hazaáruló min te.
grün
2013. június 30. 21:54
és ebéd után belehamuzni a pörköltes tányérba...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!