Ezerszínű vágyakozás – A legszexibb rajzfilmfigurák

2013. június 27. 17:10

Szaffival kapcsolatban a legenyhébb állítás is úgy kezdődik, hogy most azonnal visszautaznánk miatta a XVIII. századba.

2013. június 27. 17:10
Narancsszem
Magyar Narancs

Lukrécia

Hogy jön ide egy macska, aki ráadásul egy kutyával él közös háztartásban, na jó, meg egy másik macskával is meg az öregekkel, de figyelem, figyelem, ez akkor is egy szexi dög, egy kapitális példány, nem veszik észre? Ahogy elnyúlik egy párnán, az maga a kéjmámor, ahogy kinyújtja a kis nyelvecskéjét, hogy mosakodjék, mit mondhatnánk, egyből felszökik a vérnyomás. S urak, vegyék tudomásul, aki azonnal nem indul be ezerrel Schubert Éva hangjától, az nem is …? Nos, nem is élt még. (...)

Szaffi

Fogadjuk el: a Macskanő az amerikaiaké – a legkacérabb cicalány azonban egyedül a miénk! Dargay Attila meglehetős aranyoskodásában Ahmed basa az utolsó pillanatban képes csak kicsempészni kislányát, Szófiát az ostromlott Temesvárból, és mi hálásak lehetünk a hőstettért, hiszen a felcseperedve kisállatokkal csevegő, káprázatos hajadonná formálódó Szaffival kapcsolatban a legenyhébb állítás is úgy kezdődik, hogy most azonnal visszautaznánk miatta a XVIII. századba.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
saddlenode
2015. április 12. 20:22
nem hiszem h van olyan normalis heteroszexualis kisfiu, aki kiskoraban latva ezek közul a rajzfilm-figurak közül egyiket vagy masikat, ne erezte volna a szexualis vonzodas elso impulzusait. ez teljesen normalis, es ez a cikk ezt idezi fel. mi a joeg ebben a "perverz"? na mondjuk nem az összes bemutatott rajzfilmfigura tetszik, de pl. magam is emlekszem anno mennyire szerelmes voltam Szaffiba. :) erdekes hogy az itt felvonulo homofob sovinisztak most ettol is dührohamot kapnak. csak nincs valami baj?
2013. december 20. 22:40
Mindenesetre szar lehet Gaius Július Augusztus Megatronnak lenni.
Zsolt75
2013. augusztus 17. 01:11
Hú, de trendi. S.ggbe hajintani Vukot, majd megtörölni Pom-pommal...
egysegelem
2013. július 04. 01:49
Az lenne a legkisebb baja, szerintem ennel sokkal sulyosabb a korkepe, meg a mandi suru mezonyeben is az egyik legbetegebb ember.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!