Üzletszerű bájolgás – Orbán Viktor behajol a töröknek

2013. június 21. 17:36

Orbán Viktor nem csak a nagyfiúkat kényezteti az ő szájával, nem csak Kína és Oroszország lett újra testvéri nemzet, hanem aprópénzért, sőt, az aprópénz ígéretéért odaveti magát az azeri diktátor és a török szemkilövető lába elé.

2013. június 21. 17:36
narancsblog
magyarnarancs.hu

„Mellékesen jegyeznénk meg: soha nem volt még ilyen gyáva vezetője az országnak. De ennél fontosabb, hogy szabadságharcos kormányunk állandó gyakorlatává tette az üzletszerű bájolgást. És Orbán Viktor nem csak a nagyfiúkat kényezteti az ő szájával, nem csak Kína és Oroszország lett újra testvéri nemzet, hanem aprópénzért, sőt, az aprópénz ígéretéért odaveti magát az azeri diktátor és a török szemkilövető lába elé. A baltás gyilkos kiadatása nem volt kicsinység, lássuk be, mégse kapott érte semmit (nekünk is csak a szégyen jutott) – úgyhogy népünk bölcs vezírének most nagyon kell iparkodnia a seggnyalással. Javasoljuk egy közös Szulejmán-Erdoğan szobor felállítását a Kossuth téren kivágott fák helyére, és ne késlekedjünk a régóta esedékes alkotmánymódosítással sem, amely végre az alaptörvény preambulumába foglalja az eddig elhallgatott történelmi tényt, hogy tudniillik a magyar és a török nép évszázadokon át harcolt vállvetve a züllött Nyugat ellen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2013. június 22. 11:15
A cikk írója, miután elvégezte a munkát, jóleső érzéssel hátradőlhetett: - Jól megmondtam nekik! - Azután a szerkesztőség összes férfitagjával együtt kiverte a cikkre! Egészségükre!
GeoCracker
2013. június 22. 11:06
http://2.bp.blogspot.com/-S51d_cPjC9Y/UcPyYUdxS2I/AAAAAAAACto/km1F330pDBw/s1600/ramil_torok.jpg
magnamater
2013. június 22. 09:04
Túlzásba viszi az ellenzék a gyűlölködést - kevesebb rosszindulat hatásosabb volna.
kuzmics
2013. június 22. 08:35
Jellemző (rá jellemző) képeket használ a trendi magyarnarancs. Kultúraformáló kiadvány.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!