Mert segíteni jó

2013. június 12. 16:22

Hivatásos, önkéntes vállvetve dolgozik együtt. A vészhelyzet, a baj idején is groteszk módon vidámak és boldogok tudtak lenni, bizalommal egymás iránt, közvetlenül.

2013. június 12. 16:22
Nacsa Lőrinc
Kerdem

„Segíteni jó, és ez az embereken is látszik. Hivatásos, önkéntes vállvetve dolgozik együtt. A vészhelyzet, a baj idején is groteszk módon vidámak és boldogok tudtak lenni, bizalommal egymás iránt, közvetlenül. Az eladó, akinek elege van a műszakból már az első fél órában a kasszában, most kipirultan hozza a teát. A hivatalnok boldogon adja tovább a zsákot, nem számít a zápor, sötétség és az sem, hogy hajnali kettőt mutat az óra. Viccelődnek egymással, idegen mutatkoznak be egymásnak és elegyednek szóba.

– Itt laksz?

– Nem a budai Várban. Ha az én házamat kellene védeni akkor nagy baj lenne.:) És te?

– Én sem. Jöttem segíteni, hiszen több kéz előbb végez.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kristóf
2013. június 12. 19:38
Egyedül az önkéntesek munkájának köszönhető,hogy nem történt nagyobb baj. Ha az idióta kormányunkon múlott volna egész Budapestet elönti a víz:D Tudom az lehetetlen de amilyen hülye kormányunk van ezektől minden kitelik,még a budai várat is elönti a Duna ha rajtuk múlik. http://www.youtube.com/watch?v=spVCj8IHL60
Kristóf
2013. június 12. 16:43
Azt tudjátok ugye,honnan jött az ár. Hát persze,hogy Németországból.Nyilván a Kohn Bendit keze van a dologban.Arra még nem gondoltatok,hogy a Soros is benne lehet ebbe a háttérhatalmi összeesküvésbe? MUHAHA. Dicsértessék az antikrisztus Orbán,kinek száma 666:D
IgazságosIzomViktor.
2013. június 12. 16:36
Jaj,kicsit kezd már unalmas lenni ez az árvíz,zsákolás,nemzeti összefogás.Ölég lesz már lassan.Akinek hiányzik a téma hallgassa Orbán árvízvédelmi rádióját.Még 27 napig megteheti.
Nomine
2013. június 12. 16:35
ez kell nekünk ,nem az árokásás egységben az erő!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!