Ha harc, hát legyen harc :-)

2013. június 26. 11:19

Legközelebb lefűrészelt csövű fegyverrel ott, azonnal lőjétek szét a luvnyák fejét, ne pöcsöljetek!

2013. június 26. 11:19
Deutsch Tamás
Deutsch Tamás
Facebook

BKV villamosvezető, miután megmenti a figyelmetlenül a járműve elé lépő nő életét, jól felpofozza; SPAR biztonsági őr kidobja az üzletből a magáról megfeledkezve a boltban olvasgató vásárló (nőt).

Nos, mindenek előtt: szép volt, fiúk! Fasza, bátor, kőkemény csávók vagytok! Legközelebb lefűrészelt csövű fegyverrel ott, azonnal lőjétek szét a luvnyák fejét, ne pöcsöljetek!

Végül: ha bárhol BKV sofőrt, troli- vagy villamosvezetőt látok, szó nélkül fel fogom pofozni, ha már ez lett a divat a közösségi közlekedésben. És üzenem minden SPAR biztonsági őrnek, ha meglátom, hogy nem olvasgatnak szolgálat közben, úgy ki fogom kibaszni őket a boltból, hogy a szolgálati viperájuk sem éri a földet! Ha harc, hát legyen harc:-)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hümmögő
2013. június 26. 15:06
Tomi! Felpofozod a vak komondoros képviselőtöket is? Ne legyél gyáva! Kezdjed vele! Tompi! Te egyre jobban tompulsz! Hm!
Akitlosz
2013. június 26. 14:46
Ez kimeríti a közösség elleni izgatás tényállását. Erőszakra, gyilkosságra hív fel ez a trágár tapló bunkó fideszes gyökér a luvnya közösséggel szemben.
tatka46
2013. június 26. 14:30
Ez a Fidesz vezető embere,példamutató életű,az iskolákban ő fogja tanítani az erkőlcstant.
bohocugyi allamtitkar
2013. június 26. 13:47
"úgy ki fogom kibaszni őket" phaszfej! miert nem tanulsz meg magyarul, amig a pocsod logatod brusszelben?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!