Baltás emlékbélyeg

2013. május 13. 09:15

Ésszerű hát, hogy a Magyar Posta – a gázóra-leolvasáson át a majdani dohányterjesztésig –, két nemzeti konzultációs kérdőív között azeri diktátorokat kaserol.

2013. május 13. 09:15
Veress Jenő
Népszava

„A Magyar Posta emlékbélyeget adott ki Gejdar Alijev kilencvenedik születésnapjára. Vonatkozó urat - mai barátunkat - Azerbajdzsán párttitkárává maga Brezsnyev nevezte ki, a központi bizottságba pedig Andropov vette be. Gorbacsov alatt már rosszul állt a szénája, hazájában vizsgálat indult ellene maffiakapcsolatai miatt, mire ő kirúgatta a vizsgálódó ügyészt. Aztán megszervezte az első pogromokat a karabahi örmények ellen. A hatalmat puccsal szerezte meg 1993-ban, majd 2003-ban a fiának adta át. 

Azerbajdzsán nekünk ma igen fontos partnerünk. Legfőbb exportcikkünk a baltás gyilkos, amiért cserébe az égvilágon semmit nem kapunk. (Lényegében 2010 óta ilyen észelvek mentén működik a teljes magyar külkereskedelem és külpolitika.) Ésszerű hát, hogy a Magyar Posta - a gázóra-leolvasáson át a majdani dohányterjesztésig -, két nemzeti konzultációs kérdőív között azeri diktátorokat kaserol. Barterszerződés keretében, nyilván, hiszen szorgos népünk a Kihaénnem téren (Copyright, by Parti Nagy Lajos) e hónapban, élőképek, és transzparensek hódolatával ünnepli Orbán 50. születésnapját.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miloka
2013. május 13. 14:17
Jenő! Hülyébb vagy a hülyénél! Ki adja ki azokat a bélyegeket? A kormány vagy a Posta? És innentől kezdve csak sz@rkenegetés az amit írsz. Te még azért is az Orbán kormányt hibáztatod, ha nem tudsz szexelni.
packó_
2013. május 13. 13:30
Mennyit gondolkodhatott a faszi, amíg ezt a cikket megírta! :-)
Selamat
2013. május 13. 13:01
Elolvastam ezt az izét. A "szellemi termék" kifejezést mégsem foghatom erre az izére. Most meg próbálom eldönteni, hogy az amerikai népszara, vagy a budapesti népszara a pocsékabb. Lehetetlen eldönteni.
atila68
2013. május 13. 12:04
Brezsnyev, Andropov... Akkor ez a Népszavának örömünnep kell legyen. Portik-Laborc ügyről nincs valami hír?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!