Jancsi, a minta

2013. május 14. 09:15

Felháborító, hogy Bajnai Gordon azon tönkretett félezer emberből űz tréfát, akiknek semmijük sem maradt, és akik közül sokan az öngyilkosságba menekültek a kilátástalanság elől.

2013. május 14. 09:15
Szarvas Szilveszter
Magyar Hírlap

„Bajnai a minap viccelődött a Hajdú-Bét Rt. károsultjain, azokból a gazdákból űzött csúfot, akiket kisemmiztek és földönfutóvá tettek. Az egykori miniszterelnök, az Együtt 2014–Párbeszéd Magyarországért választási szövetség vezetője országjárásának vásárosnaményi állomásán újságírók előtt viccelődve jelentette be, talán az ő törekvéseinek és évtizeddel ezelőtti munkájának az eredménye lehet az, hogy a jelenlegi kormány kártalanítja és megsegíti a hajdú-bétes gazdákat. Na, ezért vastag a bőr Bajnai Gordon arcán. A károsult gazdák és családjaik nevében ki kell kérni magunknak Bajnai szemtelenségét, arcátlanságát, képmutatását és cinizmusát.

Felháborító, hogy Bajnai Gordon azon tönkretett félezer emberből űz tréfát, akiknek semmijük sem maradt, és akik közül sokan az öngyilkosságba menekültek a kilátástalanság elől. Nincs morbidabb és aljasabb eljárás, mint emberi tragédiákon viccelődni.

Zuschlag János legalább bocsánatot kért, amiért a holokauszt áldozataival viccelődött, elmondta, ha úgy adódna, társadalmi munkában szívesen dolgozna a Holokauszt Múzeumban, mindezt megfejelve pedig lemondott képviselői mandátumáról. Bajnai Gordonnak nincs olyan jó pillanata, amikor megfordulna a fejében a bocsánatkérés, a károsultak megkövetése, vezetői tisztségének visszaadása. Ő köszöni szépen, remekül alszik, és a tükörbe is bátran bele tud nézni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2013. május 14. 17:03
A zusi mint erkölcsi mérce, ne már... Mondjuk, olyan mélyre, mint libás elvtárs ő is lement, és ennyi... A különbség, hogy libás elvtársnak nem hág ezért a nyakára a mazsihisz, ezért ő még szabadlábon van.
székely
2013. május 14. 14:33
Ha jól tudom a bíróság megállapította, hogy Bajnai nem vétkes. Ha keresztényi értéket fröcsögtök legalább be kellene tartani " Ne tégy hamis tanúbizonyságot felebarátod ellen ", bár ti a felebaráti szeretnél elfelejtettétek az irgalmas szamaritánius történetét.
Dr Safarov alvásterapeuta
2013. május 14. 13:24
Szilvikém, kezdhetsz gyűjteni szélesnél a kártérítésre, meg a perköltségre, szivem.
Secnir
2013. május 14. 13:18
más: http://hvg.hu/gazdasag/20130514_A_kormany_mailcimet_hozott_letre_a_Hajdu ezek a VM-ben még azt sem tudják, hogy kik voltak a károsultak. a VM-ben. helló! akkor honnan tudják, hogy mekkora volt a kár? honnan véli tudni a cikkíró a 'félezer' gazdát?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!