Valami nagyon nem stimmel

2013. május 09. 14:57

Pintér Sándort a jelek szerint elfelejtették tájékoztatni: Portik preventív módon még egy évvel a Laborccal való találkozója előtt videóra vetette Rónaival a denunciáló vallomást.

2013. május 09. 14:57
Seres László
Seres László
hvg.hu

2010 április 1-jén, csütörtökön a BRFK közleményt ad ki, mely szerint csak a kényszerítés miatt vizsgálódnak (ez ügyben feljelentés-kiegészítést rendelnek el). Másnap érdekes dolog történik: miközben Kontrát Károly arról beszél, »ismét igazolódott, hogy az MSZP saját céljaira használja föl a titkosszolgálatokat«, a szintén fideszes Demeter Ervin szerint nem kell összehívni a nemzetbiztonsági bizottságot, ugyanis »nem bukkant fel olyan információ, amely a szolgálat munkatársainak érintettségét bizonyítaná.« És néhány nappal ezelőtt, április 29-én a parlamentben Pintér Sándor is kikotyogta: bár Laborc szakmai hibát követett el a találkozóval, »nem tudni, milyen lépéseket tett Portik az általa javasolt bűncselekmények megvalósítása érdekében.«

Pintér Sándort a jelek szerint elfelejtették tájékoztatni arról, hogy de igen, tudják: Portik preventív módon még egy évvel a Laborccal való találkozója előtt videóra vetette Rónaival a denunciáló vallomást. A videófelvételt most 2010-re átpozicionáló ügymozgatókat pedig arról felejtették el tájékoztatni, miről is beszél Rónai Attila az ominózus felvételen? Ingatlanügyekről. Debrecen várost és a Dega Kft.-t érintő, Rónai elmondása szerint két-három évvel azelőtti ügyekről. Így is van. Mert, kedves Kósa polgármester, mikor is tárgyalta a debreceni közgyűlés az érintett ipari területek fejlesztését? 2004 decemberében? Bingo.

És akkor lehet, hogy ez az egész konstruált műbalhé ugrott, igaz? Eddig legalábbis úgy tűnik. Ez így – tenné hozzá Laborc Sándor.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Übermayer
2013. május 09. 16:52
de mi van a cba-val? :))
tóth mária
2013. május 09. 16:29
Trafikbotrány: szimpla politikai támadás by Ph. Morris! pofára estek!
röviden
2013. május 09. 15:35
Valami referenciamunkát nyilván fel kellett mutatni.
tarackos
2013. május 09. 15:30
Tény, hogy semmit sem tudni arról mi lett a beszélgetés következménye. Azt viszont tudjuk hogyan ösztották szét a trafikbizniszt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!