Gordon, a libások pénzét te loptad el!

2013. május 16. 08:35

Gordon ne vicceskedjen, hanem igenis kérjen bocsánatot attól az ötszáz libatenyésztőtől, akit szándékosan átvert és kifosztott.

2013. május 16. 08:35
Menyhárt doktor
Tutiblog

„A Bajnai Gordon irányította Wallis Rt. a Hajdú-Bétnél és leánycégnél, azaz a Novofarm Rt.-nél is közvetlen irányítást gyakorolt. Nem felel meg tehát a valóságnak Bajnai állítása, hogy mit sem tudott a Hajdú-Bét dolgairól, mert a közvetlen irányítás gyakorlatilag operatív irányításnak felel meg. Ezt támasztják alá a Nemzeti Nyomozó Iroda által végzett tanúmeghallgatások is, amelyek során a Hajdú-Bét egykori vezetői egybehangzóan azt állították, hogy a cégnél meghozott döntésekre központi utasítást kaptak. Például arra, hogy importáljanak Thaiföldről 339 tonna csirkehúst, miközben az itthoni gazdáknak nem fizettek továbbá a madárinfluenza már pusztított Ázsiában, s a főállatorvosnak is kifogásai voltak a szállítmánnyal kapcsolatban. (Ennyit Richeliuék madárinfluenzás meséjéről.)

Tessék csak végigolvasni a cikket! Szép kis csődbűntett kerekedik ki belőle, hiszen kiderül: javában folyt a Hajdú-Bét ingatlanjainak átjátszása és százmilliók utalgatása a Bajnai-cégbirodalom hazai és off-shore tagjai között, hogy mire a felszámolásra sor kerül, már egy peták se maradjon a szerencsétlen libatenyésztőknek, akik 2003-ra már hatmilliárd forintot követeltek hiába Gordonkáékon.

Még egyszer: Bajnaiék tehát 3,1 milliárd forintot szivattyúztak ki a Hajdú-Bétből közvetlenül annak csődje előtt. Úgyhogy Gordon ne vicceskedjen, hanem igenis kérjen bocsánatot attól az ötszáz libatenyésztőtől, akit szándékosan átvert és kifosztott. Különösen annak a kilenc tenyésztőnek a családjától, aki a totális ellehetetlenülés elől a halálba menekült.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
justiceforhungary
2013. május 18. 11:25
''Még egyszer: Bajnaiék tehát 3,1 milliárd forintot szivattyúztak ki a Hajdú-Bétből közvetlenül annak csődje előtt. Úgyhogy Gordon ne vicceskedjen, hanem igenis kérjen bocsánatot attól az ötszáz libatenyésztőtől, akit szándékosan átvert és kifosztott. Különösen annak a kilenc tenyésztőnek a családjától, aki a totális ellehetetlenülés elől a halálba menekült.”'' ez akar miniszterelnök lenni ?
IgazságosIzomViktor.
2013. május 16. 14:58
Újabb vesszőparipára állt át a fidesz.A gyurcsánybajnai tönkretette az országot,a portiklaborcozás után most jön a hajdúbét.Na persze csak 10 évvel az események után és egy évvel a választások előtt.A végtelenül megosztott ország jobbos fele meg ugrik is rá mint tyúk a takonyra gondolkozás nélkül.Holott a legtöbbjük csak a jobboldali sajtóból ismeri a hajdúbét ügyet,természetesen a tiszta igazságot írják meg pl.a magyar nemzetben.múúúhahahaha
Toportyán zsóti
2013. május 16. 12:51
Győzött a trafikmutyi ezek felett az elképzelés nélküli narancsmaffiózók felett!Portikkal csak beégtek szokás szerint.Ha ügyesen húzzák utolérhetik a maszop támogatottságát is akár.
Ászok
2013. május 16. 12:41
Mi van pubi névvel nem vállalod fel hazugságaidat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!