Kutyavilág

2013. május 06. 10:41

Az MSZP felszólítja Balogh Józsefet, hogy mondjon le minden közéleti tisztségéről, mert méltatlanná vált a köz szolgálatára.

2013. május 06. 10:41
Kormos Kata
MSZP.hu
„Felháborító, hogy Balogh József függetlenként folytathatja képviselői munkáját. Megdöbbentő, hogy a nagyobbik kormánypárt nem követeli meg, hogy Balogh brutális cselekedete után váljon meg parlamenti és párttisztségeitől, a Fidesz választmányának alelnöki posztjától, és lemondjon fülöpházi polgármesteri tisztségéről is.

Sajnos a kormánypárti politikusok már eddig is megmutatták, hogyan gondolkodnak, beszélnek a családon belüli erőszakról. Emlékezetesek Varga István fideszes, és Karvalics Ottó KDNP-s képviselők múlt ősszel elhangzott mondatai. Akkor a nagy felháborodás nyomására Rogán Antal megígérte, hogy a parlament foglalkozik a családon belüli erőszak kérdésével és az önálló tényállásként szerepel majd a Btk-ban. Az ígéret, azóta is csak ígéret maradt! A cinikus kormánypárt még csak napirendre sem vette az MSZP javaslatát, amely átfogó megoldást jelentene.

Hány tragédiának kell bekövetkezni, hogy jobb belátásra térjen a kormány és a probléma súlyának megfelelően foglalkozzon a családon belüli erőszakkal?

A család szentségét állandóan hangoztató KDNP mindeközben hallgat. Nem szólalt meg Balogh József ügyében sem.

A hallgatás beleegyezés?

Az MSZP felszólítja Balogh Józsefet, hogy mondjon le minden közéleti tisztségéről, mert méltatlanná vált a köz szolgálatára. Amennyiben ezt nem teszi meg, Orbán Viktor pártelnök bírja távozásra a képviselőt!”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
packó_
2013. május 06. 17:54
Igaza van a kormosnak, ugyanígy ordítoztak a szadeszes Wekler esetében, emlékeztek?
Rézvirág
2013. május 06. 17:50
Óóóóób@szki... akkora egy álszentség ez már. Annyira unom, hogy ez cak akkor téma, ha egy politikus csinálja. Ha a haver, akkor biztos provokálták. Ha a friss szerelemmel kapcsolatban figyelmeztet az ex, akkor hazudik a büdös ribanc. Valami kifogás mindig van. Bezzeg, ha egy politikus, akkor azonnal monnyonle! (természetesen csak akkor, ha ellenoldali, különben provokálták és/vagy hazudik a büdös ribanc) Aztán meg, csak csöndben jegyzem meg, hogy ebben az országban szerintem egy politikai tisztség reprezentál: a köztársasági elnök. A többi eccerű érdekképviselet, mint az ügyvéd, vagy a házmester, vagy az eszemkás. Egyiktől sem a megbízást vonnám vissza, ha kiderülne, hogy veri az asszonyt.
Cafka Margit
2013. május 06. 16:27
én meg a teljes mszp bagázst felszólítom: adjátok vissza amit működésetek alatt elloptatok az országtól oszt monnyatok le mind egy szálig...
trabantkombi
2013. május 06. 15:33
Vak komdort minden családba!!! Éljen a párt! Éljen a felcsúti dagadt tahó!! Éljen balogh elvtárs!!! 2014!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!