A képviseletről

2013. május 12. 10:52

Mi köze van „a magyar tudományos életnek” ahhoz, ha egy tudós hülyeségeket irkál, ha megbüntetik gyorshajtásért, vagy ha imádja az ólomkatonákat?

2013. május 12. 10:52
Kálmán C. György
Első változat

„»Sajátos tartalmú és stílusú – angol nyelven írt – levelet küldött az MSZP európai parlamenti képviselőinek a Szegedi Tudományegyetem egyik professzora. Berkó András, aki a kémiai tudományok doktora és a Magyar Tudományos Akadémia köztestületének tagja«, olvasom – mire Herczog Edit szocialista EP-képviselő azt kérdezte levélben az MTA elnökétől és a Szegedi Tudományegyetem rektorától, hogy vajon »sorok nem tekinthetők[-e] a magyar tudományos élet álláspontjának«. Hm. Azt is kérdezhette volna, hogy a dél-magyarországi kémikusok vagy a szegedi B betűvel kezdődő férfiak képviseletében nyilatkozott-e a professzor. Ugyan, miért volna felelős az Akadémia vagy az egyetem a hozzá így-úgy kapcsolódó emberek bolondériáiért? Mi köze van »a magyar tudományos életnek« ahhoz, ha egy tudós hülyeségeket irkál, ha megbüntetik gyorshajtásért, vagy ha imádja az ólomkatonákat?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akvínói akvavit
2013. május 12. 17:47
Te, hogy lehet valakinek annyira undorító pofája, mint a tiéd?
szabadhajdu
2013. május 12. 17:30
A magyar tudományos élet pedig független Kálmán C. Györgytől. Attól függetlenül, hogy elkötelezett libsi harcos. Ezek után márcsak az hiányozna, ha bírálná érzelmi hazáját. Állampolgárságának számát nem tudom.
kjkj945
2013. május 12. 13:01
""Nem szeretném, ha a házunkra nagy betűkkel kiírnák, hogy kupleráj."" Majd azt írják ki Csillagda!!! Hísz Keplernek volt keplerája.
mantelman
2013. május 12. 12:43
A magyar profeszor legalább őszinte levélben próbált választ kapni problémáira, de pl. zsidó Heller Ágnes valótlanságokat állított a legkülönfélebb fórumokon hazánkról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!