Minden idők legbénább támadása Orbán Viktor ellen

2013. április 03. 16:21

Vádolhatnak bármilyen fideszes seggnyalással, akkor sem tudtam azonosulni egyikkel sem.

2013. április 03. 16:21
Tóth Csaba Zsolt
HajduPress

„Új mozgalom szárnypróbálgat, az a fedőneve, hogy Üzenj te is Orbán Viktornak. A lényege, hogy néhány gondosan összeválogatott ember (van köztük öreg, fiatal, szakmunkás, tanártanonc, külföldön dolgozó, külföldön tanuló, nem homofób, lány, fiú, stb.) teljesen spontán módon (hát persze, vazze) videóüzenetet helyez fel a Facebookra, hogy elmondja Orbán Viktornak, hogy teljesen ki van készülve tőle. Megnéztem néhányat - spontán, teljesen civil módon van persze összefoglaló is -, hátha van az érvek között olyan, amire szabad gondolkodóként rábukok, mint tyúk a takonyra, de vádolhatnak bármilyen fideszes seggnyalással, akkor sem tudtam azonosulni egyikkel sem.

Az összevágott anyagból kiderül, hogy nem sok jót kapunk (mondhatni semmit), hogy a rendszernek az egyeduralomhoz van köze, hogy Szaniszló Ferenc - amúgy elkobzott - kitüntetése megaláz egy szegény srácot, hogy a kultúra az túlkúra (What a fuck?), hogy jó lenne, ha lenne kit tanítani, és hogy itthon is lehet valakinek honvágya. A vége a legjobb: egy kőkemény csajszi gúnyosan a pofájába vágja Orbán Viktornak, hogy nem őt fogja választani. Na, ettől biztos megrepednek a miniszterelnök pálinkás üvegei - írhatnánk maliciózusan, ám próbáljunk komolyak maradni, amennyire lehet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MérlegElőd
2013. április 04. 21:30
...de csak részleges. A valódi elszámoltatás még Bajnai alatt sem lenne elérhető. Inkább azoknál, akiknek neki kell utat nyitnia a fiatalokból álló, NEM posztkomunista szerveződéseknek.
gudmen
2013. április 04. 01:07
amugy miért nincs elszámoltatás?
jenggot
2013. április 03. 23:29
Természetesen hidd el, hogy nem hisszem azt hogy egy fidesz seggnyelaló vagy. Egyébként is ki az a hülye aki nyalja a fidesz seggét. De azt is elhiszem hogy, nem szereted azt, aki a fidesz (orbán) seggét nem nyalja. De abban biztos lehetsz hogy, vannak emberek akik nem szeretnek segget nyalni.
korona
2013. április 03. 20:27
(bemásoltírás)---------------------------------------------------------------------- ZSIDÓK HÁBORÚJA 2014-BEN ....................... A jövő évi magyarországi választás zsidó cégek, kampányguruk, számítógépes kémek és adathalászok háborúja lesz. A Fidesz is alkalmaz amerikai zsidó ászokat, a szocionok maradtak a zsidó Werbernél, a Libajnai banda meg a zsidó Madár csapatát alkalmazza. A Jobbiknak meg marad a magyar virtus, furfang, lelemény. Ne gondolják, hogy ez kevés. A pálya ugyanis szabad minden idők legnagyobb, azóta is verhetetlen kampánystratégája, Goebbels műveihez. Ezeket kell tanulmányozni, a jelenkori magyar viszonyokra alkalmazni. És nehogy már ne legyen ebben sikeresebb egy itt élő magyar, mint egy idegen zsidó. Mert ők is ezt teszik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!