Több százból nem akadt egy becsületes fideszes

2013. április 27. 10:41

A nem demokratikus rendszerek a történelem során mindig is szerették másoktól lopott javakkal megjutalmazni a támogatóikat.

2013. április 27. 10:41
Szily László
Szily László
Cink

„Nem gondolom, hogy a fideszesek bármennyivel is rosszabb emberek lennének bárki másnál. A morális vakságuk oka szerintem az, hogy a pártvezetés hosszú évek óta mantrázza, hogy az egykori MSZMP-sek utódai, magyarán az MSZP és holdudvara tisztességtelen versenyelőnnyel indultak a rendszerváltás után (ami 100 százalékig igaz), ezért a polgári jobboldalt meg kell erősíteni (ami elfogadható), méghozzá bármi áron (itt csúszik el az egész okoskodás), hiszen a Másik Oldal is csalt. Lopni sem bűn, ha azért lopunk, hogy kiegyenlítsük a komcsik becstelen történelmi előnyét – szól a majdnem hivatalos pártszöveg, aminek most remekül látható az eredménye.

A nem demokratikus rendszerek a történelem során mindig is szerették másoktól lopott javakkal megjutalmazni a támogatóikat. A kommunizmus idején a legmegbízhatóbb káderek, pártalkalmazottak, munkásőrök például a Rózsadombon és a környező púpokon kaptak jutalomingatlanokat. Jártam olyan csajjal, akiről kiderült, hogy munkásőr volt a nagypapája, voltam a házában, bejártam a kertet, felmászva egészen az elhagyott teniszpályáig, úgyhogy első kézből mondhatom, még egy olyan ronda egyenruhát is megérte hordani pár évig, ami ott kiállítva egy üveges szekrényben.

De még az állampárt sem azt csinálta, hogy másoktól erővel elvett javakat osztott volna szét a csinovnyikjainak. Vagyis, várjunk csak: mégis!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2013. április 28. 10:22
"Több százból nem akadt egy becsületes fideszes" Én ismerek becsületes "fideszeseket", de azok JOBBIKOSOK!
Bábeli békák
2013. április 28. 01:24
Csesznok Tünde (†24) imádta az életet, amitől 14 éve megfosztották: ő volt az Aranykéz utcai robbantás egyik vétlen áldozata. Szerettei július 2-án azóta is minden évben felkeresik a budapesti belváros e kis utcáját, ahol a déli harangszó egykor Tündét is búcsúztatta. Nővére, Csilla azt mondja, bár örülne, ha a bűncselekmény megoldódna, a testvérét ez már nem hozza vissza.
OrangeOrder
2013. április 27. 23:58
Szegény szilynek tényleg agyára ment az MTK meglepően jó szereplése. Vagy csak leszóltak neki, hogy sokat basztatta a szociólibeket. Hülye vagy, Szily! Ja, és a Római partodon, ahol te eddig a halat loptad a gyomfák között, ott fognak sétálni pár év múlva a boldog, fideszes családok :P
ballada
2013. április 27. 23:55
Portikot és a szocikkal való összeborulás kapcsán hasonló gazemberek védik . portikot két gyilkosággal gyanúsítják ,azért van lecsukva ,nem a laborccal való közös vacsoráért,,,és ezek után van olyan marha akinek a két gyilkosságot bedobott kapmányá silányítják ,,trafik megpályázását sulyos bűnnek vélik.Na ez a szoci féle félre magyarázkodás .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!