Tízszeres szorzóval hazudott a Városháza mobilgát-ügyben

2013. április 25. 07:11

Egyre kevésbé értem, hogy mi az, aminek a fejében ezt a látványos és népszerűtlen környezetpusztítást is inkább bevállalják, minthogy egy szállodatulajdonos megharagudjon rájuk.

2013. április 25. 07:11
Szily László
Szily László
Cink

„Most kiderült, mennyit érnek az ingatlanfejlesztők zsebében lévő Városháza hazugságai: korábban arról beszéltek, hogy az ingatlantulajdonos cimborájuknak építendő mobilgát miatt pár tucatnyi fát kell majd kivágni a Római-parton. Most kiderült az igazság: 435 fára kértek engedélyt, és ebben nincs benne egy teljes erdő, amit ezen felül jó eséllyel kipusztítanak.

Ez az a bizonyos utolsó erdőfolt, ami a Római északi végében található. Erre nem is kértek kivágási engedélyt, mert ezt a részt kaviccsal töltik fel, így pusztítják ki az erdőt. Egyre kevésbé értem, hogy mi az, aminek a fejében ezt a látványos és népszerűtlen környezetpusztítást is inkább bevállalják, minthogy egy szállodatulajdonos megharagudjon rájuk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gombóc XVI. Artúr
2013. április 25. 12:42
"Egyre kevésbé értem, hogy mi az, aminek a fejében ezt a látványos és népszerűtlen környezetpusztítást is inkább bevállalják" Hofi azt mondta egyszer, hogy ezt már Puskin is megírta, hogy "minden az Anyegin múlik"...
Hapci
2013. április 25. 10:36
Na, vajon mi lehet az? Vajon mi? Vajon?
benedek77
2013. április 25. 09:52
Egri Gábor (Holiday Beach, 100 leggazdagabb magyar egyike)) Galgóczi Csaba (Tátra kft., Simicskia haver)) Zvi Bochman (Római Horizont Kft, Tel avivi tőzsdén jegyzett) Szerinted mennyi pénz csúszott a gátért?
tarackos
2013. április 25. 09:44
Miért ne vállalnák be? Van néhány száz ajvékoló akiknek nem tetszik, majd megunják és hazamennek. Sarlós meg kap egy nokiás dobozt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!