Dőljünk hátra, és figyeljük, ezt hogy magyarázza meg Orbán Viktor

2013. április 08. 10:36

Ha a kormány nem akarja, hogy hazug tolvajnak nézzék, akkor minimum a népesség többségével el kéne hitetnie, hogy ez csak technikai jellegű törvénymódosítás, és a megtakarítások nemsokára be fognak futni.

2013. április 08. 10:36
Szily László
Szily László
Cink
„Aki nem hallotta volna, a kormány úgy módosítja a vonatkozó törvényt, hogy a létrejövő egyéni számlákra csak az idén január elseje utáni befizetések kerülnek. Vagyis az értintettek úgy érezhetik, hogy most már jegyzőkönyvbe került, hogy meglopták őket.

Pedig a kormány később elvileg bármikor dönthet úgy, hogy a magánnyugdíjpénztári egyenlegeket is átvezeti ide. Na de ki az a bármennyire is Orbán-vallású fanatikus, aki elhiszi, hogy ha törvény van arról, hogy egy számlára az államnak nem kell befizetnie egy általa részben már elköltött összeget, akkor az állam azt később mégis be fogja oda fizetni? Márpedig ha a kormány nem akarja, hogy hazug tolvajnak nézzék, akkor minimum a népesség többségével el kéne hitetnie, hogy ez csak technikai jellegű törvénymódosítás, és a megtakarítások nemokára be fognak futni. Különös tekintettel arra, hogy a Még Életében Nem Hazudó 2011. februárjában azt mondta, még abban az évben meglesznek a számonkérhető egyéni számlák.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OmegaMale
2013. április 08. 17:23
Zárjuk le ezt a topikot. http://www.portfolio.hu/gazdasag/nyugdij/rogan_jovairjak_az_egyeni_szamlan_a_nyugdijpenztari_befizeteseket.182339.html
ciseaux
2013. április 08. 17:05
A "magán nyugdíj' sosem volt "magán", de KÖTELEZŐ!, Cinkes-Idióta!
francúzis
2013. április 08. 16:30
Tényleg! Hol vannak a MANYUPból visszalépettek külön számlája és értesítettél e őket, hogy mennyit gyarapodott a vagyonuk? Ezt ígérték! Vagy nem?
Ászok
2013. április 08. 16:25
Vegyék már tudomásul uraim. A rezsimnek kellett az a pénz ,hogy a kitűzött célt a 3% körüli hiány elérhető legyen. Enélkül csak 5.4% lett volna és oda nimbusza az igazmondó vezérnek. Egyébként is az a pénz az önöké volt nem az övé. Most látom mennyire igaza van a szakembereknek "könnyebb átverni valakit mint az átverésre ráébreszteni"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!