Szijjártó Péter evangéliuma

2013. április 16. 18:10

Sokan meg vannak győződve róla, hogy szegény Schmitt Pál, Gyurcsány Ferenc, avagy Semjén Zsolt egyetlen bűne az volt, hogy csípték a Gonosz erőinek szemét.

2013. április 16. 18:10
Stemler Miklós
hvg.hu

„A gyors ütemben hanyatló nagy vallások helyét elvégre Magyarországon is különféle szekták kezdik átvenni, amelyek közül messze a politika a leggyorsabban terjedő és a legártalmasabb. Az ennek a kapzsi, se Istent, se embert nem ismerő szektának az áldozatai szentül hiszik, hogy minden egyes dolog, mi történik földön és égen, angyaloknak és démonoknak, azaz a különböző oldalakhoz tartozó politikusoknak köszönhetőek.


Ez a neomágikus világkép teljes egészében nélkülözi az értelmet és mélységesen lenézi a hétköznapi magyarázatokat: a magasabb szintű misztériumokat elsajátítók azt is tudják, hogy a kolontári iszapkatasztrófáért nem emberi mulasztás a felelős, hanem a démoni háttérhatalom, az ezt feltáró prófétát pedig szintén ez a démoni erő próbálja meg lejáratni.

Az ország nagyobbik része még nem jutott el a megvilágosodás ezen szintjére, de a legjobb úton halad. Egy évvel ezelőtt még csak a szellemi tulajdon ellopásának tényét színeztük át a jó és a rossz erőinek küzdelmévé  sokan a mai napig meg vannak győződve róla, hogy szegény Schmitt Pál, Gyurcsány Ferenc, avagy Semjén Zsolt egyetlen bűne az volt, hogy csípték a Gonosz erőinek szemét. Most már egyre többen állnak készen a nagy ugrásra: nincs messze az az idő, amikor tévedhetetlen pontossággal meg tudjuk majd mondani, hogy melyik politikai erő felelős a vetést elverő jégesőért és porszívónk tönkremeneteléért.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Monkey4you
2013. április 17. 11:21
Figyelj, öcsi, keress magadnak egy másik munkaadót. A hvg tönkre teszi az életedet. Hiába írsz, lehúznak emiatt a wc-n!!!
toportyántiszteletes.
2013. április 16. 20:46
Kedveskedett nektek jobberek a Mandi,lehet epeömleni.Valamit jól csinálhat a HVG,ha így kiakasztja a földszintes bandátokat,HAHA!
Bro222
2013. április 16. 20:00
Kiváncsi vagyok, milyen céllal írják az ilyen "12 egy tucat" firkálmányokat. Mivel a közvéleménykutatások nem látszanak igazolni őket.
atila68
2013. április 16. 19:00
Stemler Miklós lehet a HVG jövendőmondója, vajákosa, sámánja. Ennek megfelelő komolysággal kéretik kezelni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!