A kormány és tanácsadói nem értik az antiszemitázás logikáját

2013. április 30. 15:43

Orbán akár ötven, demokratikus jogaikkal élő anticionista tüntetést is betilthat, akkor is antiszemita marad a zsidó szervezeteknek.

2013. április 30. 15:43
Ordosz Műhely
Alfahír

„A jobbközép kormányt és a jobbközép kormány által vezetett Magyarországot különböző zsidó szervezetek az antiszemitáknak járó sarokban kívánja tartani. Igyekezetüket és szándékukat a nemzetközi média maradék nélkül magáévá tette. A miniszterelnök és tanácsadói egyszerűen nem értik, hogy az »appeasement«, a békítgető megalkuvás politikája éppen úgy nem vezet eredményre, mint az egykori amerikai »appeasement« a szovjetekkel szemben. Ellenkezőleg: abból a Kubába szállított szovjet rakéták, a kubai zsoldosokkal a Nyugat ellen vívott angolai háború és társai lettek.

Orbán a feje tetejére is állhat és magát, valamint választói táborát megalázva akár ötven, demokratikus jogaikkal élő anticionista tüntetést is betilthat, akkor is antiszemita marad a zsidó szervezeteknek. A kormányfő első kormányzati ciklusa alatt sem értette meg és most sem érti: »appeasement« politikája eleve kudarcra van ítélve.

Védelmében egyet tehetne: proaktívan támadni. Megüzenni Feldmájer Péternek, a MAZSIHISZ elnökének, ha nem jelenti ki nyilvánosan, hogy a magyar kormány nem antiszemita és Orbán sem az, a szervezetének és az egész zsidó közösségnek juttatandó pénzeket erősen megkurtítja.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
figyelmeztetés
2013. május 01. 00:10
Rohadt idegesítő ez a villogó reklám. Próbálom úgy görgetni a cikkeket, hogy ne látszódjon, de nehéz. A villogás miatt meg nem tudok olvasni. Nem, nem néztem meg, mit reklámoz. Tehát nem hatásos. Csak k.rva idegesítő.
tevevanegypupu
2013. április 30. 20:53
Elvenni a peeeenzt? Nahat az lenne am meg csak antiszemita cselekedet!:)
Rabonban
2013. április 30. 19:22
Elnézést kérek, de végre tisztázni kéne: ez a hely elsősorban Magyarország.Aki ezt megkérdőjelezi, pontosan úgy fog járni, mint az elődei: Német-római Birodalom, Oszmán Birodalom, Náci Németo. Szovjetunió. Hol vannak már...Mi meg megfogyva bár, de itt vagyunk.Nagyon de nagyon unalmas már ez az örökös antiszemitázás, ezzel arányosan egyre kevésbé hatékony.El kéne fogadni a baráti kezet, mert egyre kevesebb lesz ilyen...
Wazze
2013. április 30. 18:12
"a szervezetének és az egész zsidó közösségnek juttatandó pénzeket erősen megkurtítja" Eleve miért kell adni nekik egy garast is??? Tartsa el a tagsága, bassza meg! Vagy Izrael... Az amerikai pénzekből jut rá...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!