Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Oligarcha Gordon kegyet gyakorol

2013. április 26. 15:58

Egyszerű a képlet: aki a Haza és Haladásnak, vagy az Együtt 2014-nek zsetont ad, az nem oligarcha.

2013. április 26. 15:58
Oizo Oito
Tutiblog
„Egyszerű a képlet: aki a Haza és Haladásnak, vagy az Együtt 2014-nek zsetont ad, az nem oligarcha. Aki nem ad zsetont, az bizony oligarcha, legalábbis Bajnai szerint. Bajnai oligarcha Gordon az Amerikai Kereskedelmi Kamara előtt tartott beszédében múlt hétvégén az oligarchákat okolta az ország szerinte rossz iránya miatt. Napokkal korábban a Haza és Haladás kihozta a támogatói névsorát, és ez alapján igen díszes kis oligarcha-válogatott készül a nagy közös bizniszre a jó Gordonnal.

Euró-, és dollárszázezrek építik a pártprojektet, a világ leghírhedtebb spekulánsa, a több államban közellenségnek számító Soros György például 200 millió forintnak megfelelő összeggel támogatja a hazai liberális progresszió életben tartását.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
toportyántiszteletes.
2013. április 26. 19:30
Alkotott megint a jobber mélyföldszint.Nagy szarban lesznek ha vissza kell majd tolni a befeccölt adóforintjainkat...
Cassi
2013. április 26. 18:12
Soros, Csányi stb.: ezek okos emberek, szerintem pillanatok alatt átlátták, hogy Gordonka egy idióta, és akkor sem tudna nyerni, ha minden rá leadott szavazat kettőnek számítana. A pénz nem G esélyeinek szól, hanem a pozíciónak: ellensúlyt keresnek Orbánnal szemben, aki már túlságosan erőssé vált (főleg, ha 2014-ben is nyer), és már nem tudják kontrollálni a hagyományos eszközökkel.
justiceforhungary
2013. április 26. 16:42
Django 2013. április 26. 16:01 1 10 ''A fideszt meg az ország legeladósodottabb önkormányzatai támogatják, ezt is illet volna megemlíteni.'' X
Kandeláber
2013. április 26. 16:39
Csembaló, csembaló. Azért nem mindenki hülye ám itt annyira, mint amennyire gondolod. Kistafiroztatod magad fűvel-fával, aztán "Nem oligarcha!" érmet akasztasz a nyakába? Rosszabb vagy mint akik az út szélén strichelnek. Azok a kurvák nem mondják a pasiknak, hogy szerelmesek beléjük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!