Védik a hont

2013. április 21. 10:04

Ha egymillió ember el tudja hinni, hogy például e sorok írója egyetlen hanyag telefonnal jár el Brüsszelben Magyarország elmarasztalása tárgyában, akkor a szellemi honvédelemnek komoly jövője van.

2013. április 21. 10:04
Megyesi Gusztáv
NOL

„Európa kaputt. Ha Magyarországon egymillió ember el tudja hinni, hogy például e sorok írója, mint »a nemzetközi médiát uraló baloldali és liberális értelmiség« tagja, egyetlen hanyag telefonnal jár el a Fehér Háznál vagy épp Brüsszelben Magyarország elmarasztalása tárgyában, majd egy füst alatt lazán megszerkeszti a The New York Times, a Guardian és a Frankfurter Allgemeine Zeitung másnapi számát is, akkor a szellemi honvédelemnek komoly jövője van, sőt csakis ennek van jövője; és csak ne nevessünk ezen, Stefka honvédő és Bencsik honvédő már állandó és megbecsült vendége az ellenzéki ATV vitaműsorának.

A szellemi honvédők vezetői legutóbb levelet írtak Európa polgárainak, s ebben kifejtették, hogy Magyarországon él és virul a demokrácia, nincs semmi gond a bolsikon és a libsiken kívül, amivel mélységesen egyetértünk, legfeljebb a megszólítással van gondunk. »Kérjük, higgyétek el«, írják a honvédők Európa népeinek, márpedig magyar ember nem tegeződik össze akárkikkel, azt előbb ki kell érdemelni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dönci5
2013. április 21. 17:28
Semmi gond! Csak egy újabb bohóctársulat, néhány döngöltagyú hülye összeállt, hont védeni.
miloka
2013. április 21. 13:52
na arra figyeltetek Guszti, hogy ne csak egy telefon legyen. Azzal, hogy ilyen bohózatba illően próbálsz tiltakozni, csak megerősíti, hogy bizony a lejáratásban benne van a kezetek, de tövig.
citizen queen
2013. április 21. 12:41
"egyetlen hanyag telefonnal" Nem, természetesen nem. Hanem folyamatos, módszeres mószerolással, hazug csúsztatásokkal, haveri médiumok riadóztatásával, lendvai-féle hazug, a tényeket egyoldalúan, elferdítve prezentáló "dokumentumfilmekkel".
tevevanegypupu
2013. április 21. 12:39
Telephone juive..:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!