Szaniszló megint ki van tüntetve

2013. április 01. 18:48

A Magyarok Világszövetségénél most rovásírás van meg küldetéstudat, teljes jelentéktelenség és Szaniszló-kitüntetés.

2013. április 01. 18:48
Kálmán C. György
Első változat

„Egy sóhajtásnyi bejegyzést megérdemel a Magyarok Világszövetsége.

Nem lett volna hülyeség. Számtalan magyar él szerte a világban, és egyre többen. Jó volna, ha minél többen közülük (és minél többen azok közül, akiket hazánk – nyelve, kultúrája, gazdasága, természeti szépsége stb. – érdekel) folyamatos párbeszédben lehetnének az országgal, könyvekhez, filmekhez, zenékhez, előadásokhoz juthatnának, nyelvet tanulhatnának, segíthetnék az itthon élőket mindenféle módokon. Tarthatnák a kapcsolatot egymással is, a magyarországiakkal is. Ehhez akár az állam is nyújthatna támogatást, legalábbis kezdetben – aztán adományokból, tagdíjakból, hozzájárulásokból és némi üzletből (sok önkéntessel és remek szervezőkkel) fenn is tarthatná magát. (...)

Nagyon régen elment ez a hajó, most rovásírás van meg küldetéstudat, teljes jelentéktelenség és Szaniszló-kitüntetés. Szélsőjobboldali színezetű sajátos szubkultúra, éppen olyan, mint Szaniszló: egyrészt mulatságos, másrészt veszedelmes népbutítás, ordas eszmék melegágya. Megérdemlik egymást.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agnieszka
2013. április 02. 08:08
Azért ez az "ordas eszmézés" túlzás. Hagyják már békén a Szaniszlót, meg a Bayert! Az ideális az lenne, he mindenki nagyon szeretné Kálmánt és tsait, dehát ehhez viselkedni kellett volna, nem ordas eszmézni, legalább is megértést mutatni mások gyászával kapcsolatban. Senkit sem kötelező szeretni, Jobb, ha az ember valami tisztességes, mérhető munkával keresi a kenyerét. Segít a tisztánlátásban.
Speer
2013. április 02. 05:54
Ennek az izének mi küze ahhoz, hogy kit tüntet ki a Magyarok Világszövetsége? Mi talán beleszólunk a vad jasem díj vagy mit tudom én még mibe?
atila68
2013. április 01. 22:35
Pedig komoly embernek tűnik: http://gckalman.honlapepito.hu/?modul=oldal&tartalom=655111
Akitlosz
2013. április 01. 22:29
Ja most nézem csak, hogy Magyar Narancs. Úgy már világos miért ír ilyenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!