Kedves Szabó Tímea!

2013. április 26. 00:05

Bajnai Gordon kormányzásának első fél évében Laborc a helyén volt, és az utóbbi napokban megjelent hírekkel ellentétben, Bajnai nem menesztette őt.

2013. április 26. 00:05
Gréczy Zsolt
Gréczy Zsolt
Gréczy blog

„Ez csupán a dolognak azt a részét érinti, hogy botrány-e az a bizonyos találkozó. Azonban felmerülnek további kérdések is. Te egy olyan pártot alapítottál 2009-ben - LMP volt a neve -, amely a gyurcsánybajnai-korszak ellen jött létre, mondván, Lehet Más a Politika. A szóösszetétel másik felével ma - immár egy új pártban - szövetséget kötöttél. Az egyiknek néhányan az LMP-ből megbocsátottatok. Annak, aki belőle minisztert csinált, neki nem. Azzal a Bajnai Gordonnal kötöttél szövetséget, akinek sikeres és eredményes kormányzását 190 MSZP-s és 20 SZDSZ-es képviselő garantálta. Gyurcsány Ferenc is megszavazta a Bajnai-kormány intézkedéseit, minden fellépésével támogatta azokat. Az a Gyurcsány, akit a Te régi pártot jelentett fel - azóta kiderült, hogy teljesen alaptanul. Legalább egy bocsit mondhattatok volna...

Látom, hogy új politikai otthonod most elhatárolódik Laborc Sándortól - Magad is ezt teszed ezzel a bloggal -, de én ezt sem értem. Bajnai Gordon kormányzásának első fél évében Laborc a helyén volt, és az utóbbi napokban megjelent hírekkel ellentétben, Bajnai nem menesztette őt. Ellentmond ennek az állításnak az MTI 2009-es híradása. Eszerint: »Lemondott a Nemzetbiztonsági Hivatal főigazgatója, Laborc Sándor dandártábornok - közölte a Miniszterelnöki Hivatal Nemzetbiztonsági Irodája az MTI-vel. A közlemény szerint a főigazgató azzal indokolta döntését, hogy 'olyan anomáliákat érzékelt az UD Zrt. ügyében folyó vizsgálat kezelésében a nyomozóhatóság, illetve az ügyészi szervek részéről, amelyek a feljelentés pontjainak nagyobbik részében a nyomozás megszüntetéséhez vezettek, és ez nem teszi számára lehetővé, hogy a jövőben teljes értékű munkát folytasson'. Laborc Sándor ezért Ficsor Ádám, a polgári nemzetbiztonsági szolgálatokat irányító tárca nélküli miniszter útján azzal a kéréssel fordult a miniszterelnökhöz, hogy mentse őt fel tisztségéből.«

Az ügyben a Miniszterelnöki Hivatal is közleményt adott ki, melyből kiderül: Bajnai Gordon elégedett volt Laborccal.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bábeli békák
2013. április 27. 00:17
A szőlőlóvés Ficsorgyerek.
nucklear3
2013. április 27. 00:12
Amúgy észrevettétek,hogy Gréczy Törölte ezt a bejegyzést a Blogjáról? : D Gondolom Féleszű-Ferenc a fejére koppintott hogy túl lőtt a célon xDD
silvester
2013. április 26. 16:30
Gyaníthatóan laborc tudhatott sokat a libamájasról és besszarábbiába ment.Ó de ,hogy az USA-ba a szopató nejéhez.Kellett a védelem a kgb-s laborc-al szemben.Most meg,hogy erősnek érzi magát,gondolja biztonságban van,de alighanem téved ,libás marad Ő már mindörökre,ismerik milliók ki Ő.
Bro222
2013. április 26. 10:31
Úgy néz ki a régi MSZP-sek haragszanak az E14-PM-re, mert azok nemet mondtak a tárgyalásokra, mivel túl korainak vélték. Pech. Ritka, de egyetértek a cikkel. Ami Bajnaiék részéről, az igencsak kínos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!