Pofonok Orbántól

2013. április 19. 18:00

Kétségtelen, attól, hogy valaki rasszista érzelmű, szélsőjobbos bajkeverő még nem tiltható el örökre a motorozástól.

2013. április 19. 18:00
Dési János
Dési János
Népszava

„A kedves vezető egy csapásra megoldani látta a problémát, kijelentette a parlamentben, hogy ő a belügyminisztert utasítja, tiltsa be ezt a rendezvényt. Azt' kalap, kabát. Két pofon és kész is.

Csakhogy itt nincs vége a történetnek. Ezek a »nemzeti érzésű motorosok« meg szkita és nyereg alatt puhított benzinbölények nem hagyják ám magukat. Nekik van joguk. Ha kicsit arrébb, hát arrébb. Ha nem is adj gázt címmel, de hát elég egyet kacsintani és úgyis mindenki tudja, miről van szó. 

A kedves vezető már begyűjtötte a hivatkozási alapot, hogy elmondhassa, ő mindent megtett a felvonulás ellen. Neki ennyi elég. A civil társadalom nagy része - persze azért nem mindenki - már ellőtte a puskapora nagy részét a tiltakozás előző részében. És különben is, annál rosszabb forgatókönyvet nehéz elképzelni, minthogy utcai harcba torkoljon az egész. 

Így hát a kecske is jóllakott és a káposzta is megmaradt. A neonáci szagú figurák vonulgathatnak, rémítgethetnek, jelezhetik, hogy miféle honfitársakkal kényszerülünk együtt élni. A kedves vezető meg ugye mégiscsak megvédte a népet az efféle ocsmányságtól, legalábbis eldicsekedhet vele. Ráadásul úgy, hogy a szélsőjobbos szavazók felé meg küldhet afféle üzenetet, hogy na jó, jó, mondtam én, hogy ne legyen. De hát látjátok, mégiscsak lesz ez - mert én benneteket is szeretlek. Nem beszélve a szavazataitokról, amelyre oly nagy szükségem van.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1istvan
2013. április 20. 16:04
jános, hiába mondják! hiába mondom, mondtam. nem tanulsz. így nem lehet. ártasz magadnak, a lapodnak, és csak erősíted a 2/3-ot. nem kell megint 2/3. ti meg úgysem érhetitek el. értelmesen, logikusan. nem olyan nehéz ez, és te tudod ha kell. kemény munka lesz, évekig is eltarthat. de ha fenn akarsz maradni,...
GeoCracker
2013. április 20. 12:38
Azóta ugyan tiltják, de a lényege alig érintett http://endresy.blogspot.hu/2013/04/hulyenek-nezes-motorizalva.html Orbán kézileg vezérel és hatalmi érdektől függően néz hülyének bárkit, bármikor
Forsz
2013. április 20. 11:03
Itt volt kb. 100 beírás, és teljesen feleslegesen, mert a második motoros felvonulás is be lett tiltva. Dési, te olyan hülye, de olyan hülye vagy, mint amilyen egy Dési János csak lehet. Mi a francért tülekedtél az írásoddal annyira? Magadra köptél idióta.
silvester
2013. április 20. 10:03
A szódásnak hiányzik egy kereke és fájlalja ,hogy Ő nem motorozhat.Jogsit meg nem kaphat szintévesztő és egyben rövidlátó,ránézésre elküldi a szemész.Jani gyalog kell indulnod valahova....,a legközelebbi utat válaszd és indulj a p......ába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!