Angry Birds a Király utcában

2013. március 26. 12:31

Mi jogállamot akarunk, nem adót fizetni!

2013. március 26. 12:31
Piréz Róbert
Tutiblog

„Hiteltelen magyarázkodásokat persze megint kaptunk. Az egyik birka például azzal érvelt, hogy itt a Sirályban illegális italmérés folyt. Egyrészt senki nem méregette az italokat, mi befogadó típusok vagyunk, másrészt meg naés? Mi jogállamot akarunk, nem adót fizetni! 
Aztán meg állítólag jogtalanul használtuk a helyet! Pofátlan hazugság! Mi itt kifestettünk, tehát addig maradunk, ameddig akarunk. Nem mellesleg Demszkyék megígérték, hogy amint lesz pályázat, azon pályázat nélkül nyerhetünk. Oké, nem fizettünk bérleti díjat, de kifestettünk! Több színnel! Amúgy meg milyen piacgazdaság lenne az, ahol ugyanolyan feltételekkel pályáznánk a betérő vendégek pénztárcájának tartalmára, mint a Király utca összes többi vendéglátósa? Már a felvetés is abszurd! Mi itt, kérem, kultúrát teremtettünk! BE-FO-GA-DÓ-HELY vagyunk! Ha valaki idejön és hoz magával közönséget, akik fogyasztanak, azokat befogadjuk!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Monkey4you
2013. március 26. 19:52
És melyik az a jogállam, ahol nem kell adót fizetni? Ciprus?....:))))))
tóth mária
2013. március 26. 16:52
miloka: háát, ahogy Tarlós kezelte az ügyet, könnyen előfordulhat, sőt kaphatnak is egy kis zsozsót!
hátakkor
2013. március 26. 16:47
kicsit elszemtelenedtek ezek az eszdéesz fiókák..
ottapont
2013. március 26. 16:11
Sirályság!! :DD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!