Sopron hősei

2013. március 12. 08:53

Dotálják a felelőtlenül gazdálkodó településeket, miközben nem jutalmazzák azokat a városokat, amelyeknek vezetői kompetensek voltak.

2013. március 12. 08:53
Pető Péter
Pető Péter
NOL

„A miniszterelnök – a nyugati városban játszódó első rész után – pénteken már Budapestet mentette meg, azaz a fővárosi kollégák számára is itt a hálaadás ideje. Addig is a soproni kabaré legalább arra jó, hogy újra felhívja a figyelmet a rossz kormányzásra. Mert nem elég, hogy azon az elven adnak a helyhatóságnak, amely miatt nem adnak a hallgatóknak, még elvtelenségükben is ügyetlenek.

Dotálják a felelőtlenül gazdálkodó településeket, miközben nem jutalmazzák azokat a városokat, amelyeknek vezetői kompetensek voltak. A szigorú büdzsét tartó helyhatóságok fejlesztések elhagyásával is spórolhattak, cserébe most lakóik befizetett adója is segít abban, hogy kihúzzák a bajból az extra beruházások miatt is bajba került településeket. Az üzenet egyszerű: mindegy mit teszel, ha kedvellek, majd segítek. Azaz ha egy pillanatra is elfelejtenénk, miként működik ez a rendszer, szereplői sietve emlékeztetnek romlottságára és elvtelenségére.

És ezért még ki is tüntetik magukat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fecskefészek
2013. március 12. 10:33
Ballib hülyegyerek a Népszaratságtól.
Casuarius casuarius
2013. március 12. 09:58
Kárpitolunk, kárpitolunk, a temetők meg üresek?
az imaszoba forgatómotorja
2013. március 12. 09:41
én benne vagyok, hogy ne az eladósodott települseknek nyújtsanak támogatást de akkor a cigánypénzelést is fejezzék be
kamasuka
2013. március 12. 09:41
Tovább.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!