Szerintünk a Klubrádió nyert

2013. március 05. 17:54

Szerintünk az ítélet nem hagy mozgásteret a Médiatanácsnak, győztest kell hirdetnie a pályázati eljárásban, aki pedig nem lehet más, mint a Klubrádió.

2013. március 05. 17:54
Mérték Médiaelemző Műhely
Facebook

„Szerintünk a Klubrádió nyerte a mai pert. Szerintünk az ítélet nem hagy mozgásteret a Médiatanácsnak, győztest kell hirdetnie a pályázati eljárásban, aki pedig nem lehet más, mint a Klubrádió. De szerintünk a Médiatanács mégsem ezt fogja tenni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pepi
2013. március 14. 13:47
Médiatanács a neve Orbán közpénzböl fizetett lotyójának és fideszes stricijeinek kuplerája?
Bélus
2013. március 14. 13:47
De ugye nem igaz, amit a Bartus írt az Amerikai Népszavában a Klubrádióról (pénzmosoda)?
dönci5
2013. március 14. 13:47
Majd a pornós lotyó megint kitalál valamit.
kuwiq
2013. március 08. 17:41
Haha, ezek szerint az "új eljárás" azt jelenti, hogy ők nyertek? Azért bármennyire is elfogultak, azért az minimum látszik, hogy a két dolog nem ugyanazt jelenti. Az új eljárás azt jelenti, hogy mindenki vissza a vonalra, tessék kiírni a pályázatot a frekvenciára, befogadni a pályázatokat és dönteni. Azt még az ÁPV Rt legendás időszakában se merték megtenni, hogy ha arról szólt a bírósági döntés, hogy új eljárást kell indítani, kinevezzenek egy győztest és kész.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!