Az FKF gépei folyamatosan takarítják a főutakat

2013. március 27. 08:24

A mellékutak havasak, takarításukat csak a főutak rendbetétele után kezdjük meg.

2013. március 27. 08:24
FKF
Facebook

„Budapesten tegnap délután óta újra havazik. Az Országos Meteorológiai Szolgálat prognózisa szerint a csapadék várhatóan dél körül szűnik meg. Méréseink szerint mintegy 8 centiméter friss hó hullott.

Munkagépeinkkel folyamatosan végezzük a fő- és közösségi közlekedési útvonalakon a hó eltakarítását, és a síkosságmentesítést, hómunkásokkal a közjárdák, közlépcsők, gyalogátkelők megtisztítását.

Központi Ügyeletünk folyamatosan kapcsolatot tart a BKK fődiszpécserével, kéréseit priorításként kezeljük.

Erőfeszítéseink eredményeként a főutak latyakosak, hajnalban a közösségi közlekedés elindult.

Társaságunk - amíg havazik - első ütemben az 1200 kilométer hosszúságú fő- és közösségi közlekedési útvonalakon, hidakon, felüljárókon, az autóbuszvonalak hegyvidéki szakaszain, az autópályák bevezető szakaszain, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető gyorsforgalmi úton, a kórházakhoz, egészségügyi intézményekhez, a lakosság ellátásában fontos logisztikai bázisokhoz vezető útvonalakon dolgozik.
A mellékutak havasak, takarításukat csak a főutak rendbetétele után kezdjük meg.
A télies útviszonyok minden Budapesten közlekedőtől fokozott türelmet és körültekintést követelnek.

Kérjük az ingatlanok tulajdonosait, üzemeltetőit, hogy az ingatlanjaik előtti járdaszakaszokat tisztítsák meg a hótól a gyalogos balesetek elkerülése érdekében.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!