A Fidesz-székház, és az elrettenő Boross Péter

2013. március 13. 17:44

Boross Péter a felturbózott rendpárti, ősz hajú bácsi, a mínusz eggyel megszorzott Deutsch Tamás.

2013. március 13. 17:44
Ceglédi Zoltán
Republikon

„Boross Péter ma már kormányzati hatalommal nem bír, de fontos funkciója van a kormánypárti kommunikációban. Ő a felturbózott rendpárti, ősz hajú bácsi, aki a »régi szép idők«, »amikor még rend volt« sóhajok címzettje. Aki a huligánokat elzavarja borbélyhoz, ő a mínusz eggyel megszorzott Deutsch Tamás. Az ő dolga ilyenkor »rendért«, sőt, »elrettentésért« kiabálni. Egyúttal pedig újabb kiváló ellenpont: a tüntető fiatalokkal szemben a »savazós«, valamint az »agyonverős« bácsi után itt az elrettentő intézkedést követelő bácsi. Ugyanő volt az is, aki korábban például a gyermektelenek extra adóztatását követelte, külön kiemelve, hogy a meddő asszonyok se kreáljanak ebből érzelmi kérdést. Őszbe csavarodott a Fidesz-logó, és ez a párt legnagyobb tragédiája.

Itt is érdemes visszanézni a rendszerváltás környékére: a taxisblokád idején szintén ment a keménykedés, az elrettentő intézkedés követelése. Ott is volt kormánypárti tüntetés is, egy pre-Békemenet. Borzalmasan is nézett ki a dolog. Az egyes hírek szerint a tömegbe lövetést »fontolgató« Horváth Balázs belügyminisztert azonnal el is sodorta a helyzet tarthatatlansága.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2013. március 13. 21:26
Balliberális hazug,csalók!!!
OberEnnsinnen
2013. március 13. 19:31
Kedves Zoltán! Segítő szándékkal javaslom, a te érdekedben: Sürgősen hagyj fel a politikai életben való ilyetén - politológusinak látszó - foglalkozásoddal. Még fiatal ember vagy. Ám az eddigi "teljesítményedből" a tévedés kockázata nélkül leszűrhető: Ezen a pályán sohasem leszel fajsúlyos tényező. A kicsik között is csak bohóc lehetsz, túlzottan komolyan veszed szerény tehetségedet. Valószínűleg más - akár politikai - pályán ettől csak jobb esélyeid lehetnének. A kisszerű erőlködés az egyik leghervasztóbb tevékenység.
tarapptarapp
2013. március 13. 18:52
Rendpártiakból túl sok van mindegyik oldalon. Akárki tüntet/polgári engedetlenkedik békésen, azonnal jön a "csőcselék/anarchista/rendbontó/mér nem dógozik/kapál/tanul inkább"... Borzasztó erősek a szocializmusban tanult reflexek. Mindegy, ki bont kordont, foglal egyetemet, sétálgat rossz helyen okt. 23-án, a mi kis országunkban a többség gumibotot kíván nekik.
Lex Tojás 2009
2013. március 13. 18:40
"Tüntető ""fiatalok""" - anyád picsája. Legközelebb csecsemőket áldoztok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!