A múlt, a jelen és a jövő: ez a kérdés!

2013. február 08. 07:14

A társadalomnak három választása van: a Gyurcsány-Bajnai 8 évéhez térhet vissza, folytathatja a jelenlegi kormányzást, vagy választhat egy egészen más utat, a szebb jövőt: a Jobbikot.

2013. február 08. 07:14
Vona Gábor
Facebook
A mai napon a Jobbik frakció kihelyezett ülésének második napja is véget ért. Négy szakmai kérdést vizsgáltunk meg alaposan. A nyugdíjasok helyzetét, a rezsicsökkentést, a dunai vízszabályozás és vízenergia kérdéskörét, valamint a közoktatás és a felsőoktatás válságát. 

A 2012-es nehéz év után most ebben a két napban azt éreztem a frakciótársaimon, hogy tele vagyunk tetterővel és ötletekkel. A Jobbik képviselői újult erővel várják az országgyűlési tavaszi ülésszakának kezdetét. Az elkövetkezendő hónapokban meg kell értetnünk a társadalommal, hogy három választása van: a Gyurcsány-Bajnai 8 évéhez térhet vissza, folytathatja a jelenlegi kormányzást, vagy választhat egy egészen más utat, a szebb jövőt: a Jobbikot. 

Ajánlom mindenkinek az alábbi link elolvasását, különösen fontosnak tartom a két-három dunai vízlépcsős erőmű és a Duna-Tisza csatorna megépítésének óriásberuházását, amely véleményem szerint az ország gazdasági fordulatának alapja lehet. A Jobbik-kormány pedig képes és kész lesz arra, hogy megvalósítsa.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 193 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gubenc
2013. február 08. 16:01
Mint a jobbiktól távol LMP szimpatizáns azt mondom, hogy Vona szavaiban van némi igazság. Persze valószínűleg nem lehet a Dunára 3 vízlépcsőt építeni, de egy azért beleférne. A vizgazdálkodás fontos, az öntöző csatornák kiépítése is az lenne. És lenne még 100 dolog, amit értelmes projectként itt lehetne csinálni. Néhány közülük még egy négyéves választási ciklusaba is beleférne. Én egyedül azt nem értem, hogy az eddigi 22 évben miért nem próbáltak a politikusok legakább 1-2 mindenki számára hasznos, értelmes projectet megcsinálni. Miért adunk át utakat nem létező határ átkelőkhöz, miért építünk olyan hidakat, amelyekhez nincs megfelelő kapacitású közúti kapcsolat? Ott van pl. a Volán és BKV buszok cseréje magyar gyártmányúakra. Kb 100 mrd-ből meg lehetne csinálni, egy 13.-ik havi nyugdíj nagyjából 200-ba kerül a költségvetésnek. Amikor egy ilyen project elkészül valódi sikerként lehetne bemutatni, és nem kelene annyi siker és győzelmi propagandát csinálni, meg állandóan fegyverekről és virtuális háborúkról beszélni. A legkézenfekvőbb magyarázatnak az tűnik, hogy a politikusok az egyéni hatalmi érdekeiken kívül semmivel nem törődnek. Erős kétségeim vannak abban, hogyha Bajnait és az MSZP-t visszahoznánk, akkor ez megváltozna, bár meg kell mondanom, hogy én úgy látom Bajnai legalább képes valamelyest a hibák belátására és változtatni a dolgokon. Amit mi tehetünk az, hogy új pártokra adjuk a voksunkat, akik a kormáányzsában még nem vettek részt és próbálkozunk addig, amíg valaki olyat nem találunk, aki normálisan tud kormányozni.
kjkj945
2013. február 08. 14:20
Hiába mondod ezek csak a mantrájukat nyomják, nem veszik észre, hogy .....
Claypool
2013. február 08. 12:53
"A 2012-es nehéz év után most ebben a két napban azt éreztem a frakciótársaimon, hogy tele vagyunk tetterővel és ötletekkel. A Jobbik képviselői újult erővel várják az országgyűlési tavaszi ülésszakának kezdetét. Az elkövetkezendő hónapokban meg kell értetnünk a társadalommal, hogy három választása van: a Gyurcsány-Bajnai 8 évéhez térhet vissza, folytathatja a jelenlegi kormányzást, vagy választhat egy egészen más utat, a szebb jövőt: a Jobbikot." Jobbikos közhelyparádé!
tatka46
2013. február 08. 12:27
Jobbik kormányon ha ha ha
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!