Marcinak jó lesz

2013. február 28. 15:10

A kormánypárti képviselők egyetlen napra többségbe kerültek, s a papírformának megfelelően elfogadták Zsiga Marcellnak a magyarázhatatlanra adott írásos magyarázatát.

2013. február 28. 15:10
Pető Péter
Pető Péter
NOL

„Mert így döntöttem. Ezzel az árnyaltnak, s az ügy súlyához képest részletesnek semmiképpen sem nevezhető válasszal kínálta meg az újságírót Rubovszky György, az Országgyűlés mentelmi bizottságának kereszténydemokrata elnöke, amikor a kolléga arról érdeklődött, hogy az eredeti, keddi időpont helyett miért hétfőre hívta össze a testületet.

A felvetés fontos, a grémium ugyanis paritásos alapon szerveződik, de tudható volt, hogy a hét első napján az ellenzéki politikusok kisebbségben lesznek. Ennek az az oka, hogy Szilágyi Péter nem vehetett részt a munkában. A politikus az LMP képviseletében volt tag, de a Párbeszéd Magyarországért mozgalomban folytatja munkáját, s a találkozó idején még nem osztották újra a bizottsági helyeket. Ezt a príma lehetőséget használta ki Rubovszky: a kormánypárti képviselők egyetlen napra többségbe kerültek, s a papírformának megfelelően elfogadták Zsiga Marcellnak a magyarázhatatlanra adott írásos magyarázatát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
várúr
2013. február 28. 17:47
Pető Peti. Nem voltál ott a zárt ülésen. Nem tudhatod, ki mit miért fogadott el. Ehhez képest felböfögöd a Blikk rágalmát. Szar az emésztésed kisfiam.
tarackos
2013. február 28. 17:09
Trükökk százai, ismerős ez! Meg van, testvéreik, a vörösök is ezt csinálták. Nincs új a nap alatt Feleim!
puszika
2013. február 28. 17:05
Petike!Nagyon nyögvenyelős a szöveged.Nem unjátok már ezt az állandó összeesküvés böfögést?
states
2013. február 28. 16:55
Jobb lenne, ha otthon, a Jókai utcai székház előtt söprögetnétek végre Peti, mert a végiglopott nyolc évnek semmilyen következménye nincs máig a pártodra, ugyanazok a lepusztult arcok gubbasztanak a parlament balsarkában, mint 2010-ben. Pontosabban van következménye, mert megint buktára álltok, elég csak a legfrissebb közvélemény-kutatásokra vetni egy pillantást. Készülhettek máris - 2018-ra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!