Minden nagyon szép, minden nagyon jó

2013. február 26. 19:09

Nem valószínű, hogy a ebben a helyzetben a hurráoptimista sikerpropaganda bizonytalankodók tömegeit nyerné meg, a Békemenetnek meg aligha van szüksége győzködésre.

2013. február 26. 19:09
Papp László Tamás
hvg.hu

„Talán nem a legalkalmasabb időpontban – Zsiga Marcell és Szijjártó Péter csodálatos gyarapodásának napvilágra kerülésekor – döntött úgy a kormány, hogy néptájékoztató akciósorozatot indít, amelynek potom félmilliárdos költsége »további 495 millióval megemelhető«. Mindezt akkor, amikor a közintézményeknek 62 milliárd forint tartozása van, az ELTE-n pénzhiányra hivatkozva zsinórban rúgják ki az oktatókat, a foglalkoztatási mutatók nem javulnak, vagyis a hiánycél tartása az adófizetők számának növekedése helyett ismét csak megszorításokkal fog működni.


Mire jó ilyen helyzetben – a Nemzeti Konzultáció csúfos bukása után – egy effajta kampány? Hogy »Magyarország jobban teljesít« címszó alatt »tájékozató füzetet küldenek ki minden háztartásba, óriásplakátokat helyeznek el a közterületeken, és a nyomtatott, valamint az online médiában és a rádióban, televízióban is tájékoztatják a lakosságot 24-25 különböző területről, úgy mint a rezsicsökkentés, a nyugdíjak, valamint a közbiztonság«. Arról a közbiztonságról beszélünk ugyebár, amely az elmúlt időszakban, a második Orbán-kormány éveiben nem javult, hanem romlott.

Nem valószínű, hogy a ebben a helyzetben a hurráoptimista sikerpropaganda bizonytalankodók tömegeit nyerné meg, a Békemenetnek meg aligha van szüksége győzködésre.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2013. február 27. 08:39
"a hurráoptimista sikerpropaganda bizonytalankodók tömegeit nyerné meg" Látjuk, a nemhurráoptimista nemsikerpropagandátok révén minden bizonytalan mögöttetek. :)
1120
2013. február 27. 01:50
"Én semmi mást nem várok tőled, mint a 2010 óta való sikerek ismertetését. Hány kilométer autópályát adott át a fidesz. Hány új iskolát, felújított iskolát adott át a fidesz? Mondj valami sikert legalább!!!!!!" Éppen az ilyen tudatlanok számára készül a kiadvány! :)
Justicia
2013. február 27. 00:01
Ez a drága szórólap tulajdonképpen magyarázkodás. Aki pedig magyarázkodik, az önmagát vádolja (persze ezt észre sem veszik sem orbánék, sem a hívek). Vagy netán magukat akarják meggyőzni ? kötve hiszem, mert akkor kételkednének, ami náluk lehetetlen, az csak értelmes emberek "hibája". Viktor szeretünk, életünket és vérünket stb.A vezér csalhatatlan.
cutcopy
2013. február 26. 23:42
"a hiánycél tartása az adófizetők számának növekedése helyett ismét csak megszorításokkal fog működni" Sirassuk hát megint a bankokat, multikat, az energetikai és távközlési mogulokat..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!