Költözzön a kormány Ócsára!

2013. február 22. 07:31

Költözzön a puszta közepén álló 80 házba, legyen maga is részese saját „sikertörténetének”!

2013. február 22. 07:31
MSZP
MSZP.hu

„Az MSZP azt javasolja az állami milliárdokból épült ócsai szociális lakóparkkal büszkélkedő Orbán-kormány tagjainak, hogy ha ennyire meg vannak elégedve a minden komfortot és a normális élet lehetőségét nélkülöző szociális gettójukkal, hagyják ott a gazdagoknak kedvező adórendszerből, a szintén nekik kedvező rezsicsökkentésből fenntartott jó nagy és jó meleg házaikat, és költözzenek maguk a puszta közepén álló 80 házba!

Javasoljuk továbbá, hogy kövesse a kormány példáját és hagyja hátra a vagyonnyilatkozata homályában álló 40 milliós házát Zsiga Marcell, a fedél nélküli emberek üldözésében verhetetlen ex-miépes Kocsis Máté. De a havi másfél millióból és a gazdagokat támogató rezsicsökkentésből szintén igen jól élő Németh Szilárdnak is azt ajánljuk, költözzön ki a jó meleg otthonából, legyen maga is részese az Orbán-kormány »sikertörténetének«!
 
MSZP
 
U.i.: Annak eldöntését, hogy ki kivel költözzön össze, azt az ellenzékben még kisebb és olcsóbb kormányt ígérő, majd minden eddiginél nagyobb és drágább kabinetet alakító Orbán Viktorra bízzuk. Az ócsai szociális gettó megálmodójának ez a máig gyümölcsöző szakkollégiumi múltját figyelembe véve igazán nem jelenthet problémát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 183 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2013. február 22. 14:05
Érthetetlen az MSZP idegrángása. Ha nekidurálták volna magukat, ők is képesek lettek volna hasonlóra, amikor még hatalmon voltak - többször is. Nem egy vasziszdasz az egész építkezés. Az MSZP-vel az a baj, túlságosan kishitűek, nem bíznak önmagukban, pedig nekik is menne ez, ha akarnák. Csak nem akarják eléggé!
huttinger
2013. február 22. 13:57
Ez az ócsai lakópark már az elején is baromság volt. És azt a baromságot felfokozták a Máltai Szeretett Szolgálat kiválasztási módjával. De kit akarnak ide beköltöztetni? Mondjuk például egy debreceni hitelbukottat? És mit fog itt csinálni az a szerencsétlen, főleg, hogy mondjuk Debrecenben volt állása. Majd Ócsáról jár Debrecenbe dolgozni? Nem is értem mi volt a cél, de hogy a végeredmény totál agyatlanság az viszont biztos! Mind az építkezés árában mind abban, hogy akiket ide akarnak költöztetni azok elveszítik a jelenlegi lakhelyükön lévő állásukat. Itt pedig vár rájuk a munkanélküliség vagy a 47e forintos közmunka. Azt kellene ideköltöztetni aki kitalálta.
orbán(c)
2013. február 22. 11:01
Könnyítenek a bejutás feltételein.Valami nem kóser.
Trükkök Százai...
2013. február 22. 10:50
Legyen az ócsai lakópark az új kormányzati negyed!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!