Bajnai Gordon vitára hívja Orbán Viktort

2013. február 06. 10:49

Várjuk Orbán Viktor válaszát: a lapítás, vagy a kitérő válasz egyaránt a hazugság elismerése – bocsánatkéréssel azonban nem ér fel, arra mindenképpen szükség lesz!

2013. február 06. 10:49
Együtt 2014

„Aki hazudik, az gyáva. A Fidesz pedig hazudik és gyáva. Hazugságokat terjeszt az Együtt 2014 terveiről és ezt álcivil szervezetek mögé bújva teszi. Van olyan egészoldalas újsághirdetés, amit még az álcivilek sem írtak alá: az így egyszerűen csak egy névtelen rágalmazó levél. Ez kampányidőszakban törvénytelen lenne, de minden időben becstelen. Most is az.

Az Orbán-Simicska-rezsim lenyúlta a közmédiát: a hazugságait reggel, délben és este terjesztheti. Mi azonban nem tűrjük tovább a hazugságokat!

Bajnai Gordon személyesen hívja vitára Orbán Viktort, élőben, televízió műsorban, vagy bármely más médiumban, akár kormánypártiban is.

A lényeg, hogy álljon ki végre szemtől-szembe, merje saját hangon elmondani a hazugságait és viselje el, hogy valaki válaszul a valósággal szembesíti őt.

Várjuk Orbán Viktor válaszát: a lapítás, vagy a kitérő válasz egyaránt a hazugság elismerése – bocsánatkéréssel azonban nem ér fel, arra mindenképpen szükség lesz!
Az Orbán-Simicska-rezsimnek semmi sem drága, főként, hogy nem a saját pénzüket költik, hanem az adófizetőkét. A Békemenet mögé bújtatott fideszes gyűlöletkampány folytatódik. A hagyományokhoz híven most is hazugságokkal.

Az igazság ugyanis az, hogy nincs Bajnai-Gyurcsány szövetség.

Az igazság az, hogy az Együtt 2014-nek esze ágában sincs csökkenteni a minimálbért, sőt, határozottan bíráljuk azt, hogy az Orbán-kormány ezt megtette: ma 13%-kal kevesebb jut a borítékba, mint a válságkezelő kormány idején. Mi a minimálbér KÖLTSÉGEIT fogjuk csökkenteni, hogy a vállalkozók ne rokkanjanak bele a közterhekbe, merjenek és tudjanak új munkahelyeket teremteni, a munkavállalók pedig járjanak jobban, mint a kétharmados rezsim alatt.

Az igazság az, hogy az Együtt 2014 programja egyáltalán nem csökkenti a nyugdíjakat, viszont garantálja 12 havi nyugdíj biztonságát. Annak a 12 havi nyugdíjnak a biztonságát, amit a rezsim a magánnyugdíj-pénztári megtakarítások elkobzásával veszélybe sodort.

Az igazság az, hogy az adórendszert úgy fogjuk átalakítani, hogy mindazokban a családokban, ahol az igazságtalan egykulcsos adó miatt hónapról-hónapra kevesebb pénz maradt, mint a válságkezelő kormány idején, 2014 után újra több maradjon, miközben a magasabb keresetűeknek pedig csökken a havi nettója.

Az igazság az, hogy a Fidesz vezette be az általa irányított önkormányzatoknál az ingatlanadót, míg az Együtt 2014 kifejezetten ellenzi az ingatlanadó országos bevezetését, hiszen a devizahitelesek terhei drámai mértékben növekedtek a folyamatosan gyengülő forint és az emelkedő kamatok miatt.

Az igazság az, hogy az Együtt 2014 nem tervezi a különadók, így a bankadó megszüntetését, de képesek vagyunk olyan szintre beállítani azokat, hogy a költségvetés mellett a gazdaság is jól járjon, hiszen a bankok újra képesek lesznek hitelt adni a vállalkozásoknak, a szolgáltatók pedig olyan beruházásokat vállalni, amelyek javítják az egyes szolgáltatásokat. A rezsim ugyanis olyan kontár adórendszert eszkábált össze, amely megfojtja a gazdaságot, köztük a magyar munkahelyek 60%-át adó hazai kis- és középvállalkozásokat. Az Együtt 2014 ezt nem fogja hagyni!

Az igazság az, hogy Orbán Viktornak személyes lelkiismeret-furdalása van a tandíj miatt, hiszen becsapta a választóit: azt ígérte Magyarországnak, nem lesz tandíj, ehelyett annak, ami lett, csak a neve más és a mértéke drasztikusabb, mint bárhol Európában. Az Orbán Viktor-féle költségtérítéses oktatás csak a legtehetősebb családok gyermekeinek teszi lehetővé azt, hogy egyetemre menjenek. Ez azt jelenti, hogy Magyarországon épül a legigazságtalanabb társadalom az egész Európai Unióban.

Az Együtt 2014 továbbra is várja az álcivilek elszámolását a gyűlöletkampány költségeivel: ezt 2012 végéig ígérték, most azonban 2013 februárját írjuk, újabb lejárató hirdetések jelentek meg a köztereken és az újságokban, a CÖF azonban még mindig hallgat arról, mennyi közpénzt és milyen jogon használtak fel.”

Összesen 449 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MérlegElőd
2013. február 06. 17:44
Máá bocs! ...de a világ előtt most ki is a diktátor? Bajnai, vagy orvbán? ...már ügy döntögetésileg is. :.-DDD
Next adósság
2013. február 06. 17:27
Bajnai miről akar vitát, libákról? Már a neve is bajjal kezdődik. Hümm!
Kronikas
2013. február 06. 17:23
Valahányszor Bajnai lép egyet, az egész Fidesz és sleppje, riadt tyúkól módjára rikácsol. ez tetszik :-)
MérlegElőd
2013. február 06. 17:13
Ha csak ennyi bír előtörni belőled, akkor ha valaki nem szerencsés, az te vagy egyedül. ...és legfeljebb a haverjaid.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!