Emberek...

2013. február 07. 21:22

...akik azért emigrálnak, mert Magyarországon minden szar, majd külföldön állandóan sírnak.

2013. február 07. 21:22
Couleur Locale
Couleur Locale

akik azért emigrálnak, mert Magyarországon minden szar, majd külföldön állandóan sírnak, hogy a helyiek mind bunkók, kétszínűek (mert nem igaz, hogy a sarki hentesnek mindig jókedve van), szar a kaja, az orvosok nem értenek semmihez, a rendőrség impotens, a nők rondák, esik az eső, a fodrászok bénák, a gyerekek neveletlenek és egyébként is MAGYARBAN mindig minden jobb volt.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ciki
2013. február 08. 07:04
A cikkíró meg egy hülye! Pont! De az azért tetszik, kezd beállni az aprófosás a léhűtők és semmirekellők népes táborában. Nem lesz akik szájukba rakja a mindennapi betevőt és netalántalántám még az is megeshet, hogy el kell menni dolgozni! :D És lehet, hogy külföldre! Hú ez már blamázs! :D :D :D
füst
2013. február 08. 00:41
A legjobban azokat utálom, akik kimennek és valami perverz dicsekvéssel bíztatják ugyanerre az itthon maradókat. Mindamellett egy magyar közéleti blogban kommentelnek. Skizofrén.
slomovicz
2013. február 07. 22:22
Érdeklődéssel vártam a vörösnáci netkommandó kommentjeit, hogy erre mit írnak. Éppen az előbb olvasom egy fórumon (akár be is linkelhetem), hogy az osztrák munkaadó, miként vágta át és nem fizette ki a munkabért, a hivatalos szerződéssel nála dolgozó magyarnak, azzal az indoklással hogy Ö sem kapta meg a kivitelezés árát. Én aki jó pár évet dolgoztam, ausztriában osztrák munkavállalóként személyes tapasztalatból tudom, hogy a munkaadóról még a gatyáját is le lehet perelni a munkaügyi biróságon. De az gyakran évekbe telik. Nem édenkert, a nyugati munkavilág, ahol a haszon az első és legfontosabb szempont. Jókat mosolygok az új szoci propaganda elemen, " a fél ország már kivándorolt". Muhahha.. Ja. Ötszázezren Londonban? Nincs is magyarországon, ennyi angolul beszélő, szakképzett ember. Legalább hihetően hazudjatok! Az egyetemet végzett mérnökök sokasága nem teszi le a nyelvvizsgát, és ezért nincs diplomája. A mérnökök többsége nem beszél a magyaron kívül más nyelvet. Ábrándozni," a külföldre megyek és nagy pénzeket keresek" történetről lehet, de nem ez a valóság. Az osztrákoknál és Németeknél sincs könnyebb munkakörülmény, hozni kell a 100 százalékot illetve annál többet mert miért vennének fel német helyett egy "Auslandert"? Robotolni mindenütt kell, mint egy gép. Ez van. Nyelvtudás és jó - keresett szakma az alap. A végén mindenki visszajön mert rájön Öt- tíz- húsz év mulva, hogy csak egy "auslander" maradt. Igaz nagyobb kocsija és lakása van. Na és-ettől már boldog vagy? Ugyanmár.
egysegelem
2013. február 07. 21:48
Termeszeten ha valaki kimegy a semmire, nyelvtudas nelkul, szakma nelkul, elozetes koncepcio nelkul, hogy mit fog csnialni, akkor igen sanyaru sors ele nezhet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!